Flaming star
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.
Lekkert. Du har også lært deg antydningens kunst. Fint med det grunne skarphetsplanet som drar blikket gjennom bildet. Vakre varme fargetoner og fint lys. Finner ikke noe å sette fingeren på her.
Geir Arne M.

Dette var lekkert Ann , men kunne gjerne tenke meg noe tegning i sentrum.
Fine farger.

mvh
geir
Karl Morten R.
WOW ! Vil ikke ha noen tegninger i sentrum ! (Sorry G.A.M.) Tegningene i blomster gir en dragende følelse av bevegelse mot venstre ! Nydelig komposisjon og utsnitt ! Herlig overgang mot blur ! Vakre farger ! Dette bør komme i glass og ramme !

Mvh
Karl Morten
Jeanette L.
Hei Ann.
Det funker dette! Bra komp. Kanskje ørlitte grann for mye rødt i bildet?
Jeanette:-)
Thomas R.
Fin blomsterbrann dette. Knalle farger.
Jan O Ø.
Hei. Vakkert dette. Fine linjer og farger. Kunne kanskje vært beskjært i høyre del?
Mvh Jan O.
Tone B.
Hei Ann,

Dette er så helt etter min smak. Fin plassering av senter i blomsten og flott med blomsterbladene som toner ut mot høyre. Kunne muligens tenkte meg litt mere i venstre side og nede, men bildet står flott slik det er nå også! Fargene er knall! Likte dette veeeeldig godt!

mvh Tone
Hans-Gunnar H.
Hei Ann!
Livlig er ordet som først detter inn her....kompen og fargebruken må nok ta æren for det!
Vakkert!
MVH Hans-Gunnar
Hans Jacob H.
Treffende tittel, for dette kan jo minne om et bilde av solen, med en stor solflekk i midten. Synes det hever bildet at en blomst ikke bare er en blomst, men kan assosieres med noe annet også.
Tone A.
Eit flott bilde med fine gulorange fargetonar. Sollyset bakfra forsterkar blomen sine fargar slik at det ser ut som om den mest står i brann. Flott utsnitt med fine linjer og former på kronblada som gjentek seg bakover. Vakkert blomebilde!
:) Tone
Ann F.
Tusen, tusen takk for kommentarer.
Opptak med makroobjektiv 105 mm på frihånd, f/2,8, i vind. Overrasket over hvor mange av opptakene som ble skarpe der de skulle være. Enkelte ble det andre steder enn planlagt, så jeg har en del brukbart materiall å gå gjennom etter en seanse på kne foran den siste stabeisen som var igjen i blomsterbedet.
Geir: det var masse detaljer i blomstens midtparti. Opprinnelig. Men når jeg skrudde opp farger og kontrast for å få gløden slik jeg ville, forsvant de. Og jeg synes det var såpass tøft at kronbladene vokser ut av det mørke intet at jeg lot det være slik.
Jeanette: kanskje litt mye rødt, men det gløder bedre da synes jeg.
Jan O.: ved beskjæring til høyre må jeg ta såpass mye at jeg synes litt av bevegelsen forsvinner. Og det grønne der ute passer bra mot det gyldne.
Tone: utsnittet er valgt for å få de skarpe smådetaljene omtrent i det gyldne snitt. Det er litt mer å gå på i originalopptaket, men jeg vet ikke om bildet vinner så mye på det. Kanskje.
Mvh Ann
Fred S.
Gammel nok til å huske Elvis-filmer ? Intenst og fint, og ett av de bedre jeg har sett i en sjanger jeg har litt problemer med å forholde meg til. Synes likevel at spredningen av bladene med mest fokus på gir ''dynamikk'' til motivet.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu