Mer testing
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger618
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Marion N.
Eg syns dette er ein flott komposisjon og godt valg av dybdeskarphet. Men eg saknar teikningar i kronbladet.

Mvh Marion
Christina J.
..for liten dybdeskarphet i bildet.. kanskje det kunne våre bedre å ta hele blomsten uskarp når det først er så ekstremt som dettte og kanskje da få frem litt mere form på den.
Fin diagonal og nydelig Komposisjon :)
CJ
Jan O Ø.
Hei. Det skarpe kronbladet midt i blomsten ''forstyrrer'' litt. Ellers synes jeg dette fungerer veldig bra. Flott med gresstrået nederst.
Mvh Jan O.
Nils B.
Hei Ann

Joda dette fungerer for meg om du bare legger litt (men bare litt luft) i øvre kant. Skyggen på ramma kunne nok vært noe tynnere, men det er sikkert smak og behag. Tonene i bildet slik de fremstår her hos meg har et flott omfang med passe kontrast. Det skjærende bladet i nedre kant er noe dristig men det fungerer og leder oss innover. Meget godt likt av meg.
mvh Nils
Marina R.
Ja dette funker bra. Enig ang litt mer luft i toppen. Gode s/h toner som kler bilde godt. Bladet under blomsten er virkelig prikken over i`en...

Marina
Inger-Lise S.
Delikat og stilig. Topp komposisjon. Lekkert fokuspunkt.

Inger-Lise
Rolf S.
Hei Ann.

Jeg har også sansen for dette bildet.

I motsetning til de som ønsker mer luft i toppen, ville jeg kuttet en del. Ser for meg kutting av halvparten av de halvskarpe kronbladene oppe til venstre.

Jeg synes det øker spenningen i kompsisjonen.

Rolf
Karl Morten R.
Nok en flott ''testing'' fra deg ! En herlig tolkning av denne blomsten ! Nydelige gråtoner ! Flott komposisjon og utsnitt ! Gjorde seg absolutt i Svart / hvitt.

Mvh
Karl Morten
Ronnie S.
S/H på slike bilder utfordrer betrakteren. Refleksen i bladet ''gjør'' bildet.
Avsluttet .
Et sart og veldig fint bilde komponert bra. Synes nok jeg likte farveversjonen best og lusene bør du fjerne i slike flotte sart bilder, de er forstyrrende i et slikt rent miljø.

mvh arild
Ishi K.
bedre enn det andre
Ann F.
Tusen takk for kommentarer, meninger og innspill. Jeg velger å besvare noen av dem mer utførlig, men setter pris på absolutt alle som tar seg tid til å vurdere ett av minde bilder - og gir uttrykk for det i en kommentar. Either way.

Marion: jeg får skylde på (men ikke unnskylde meg med) at jeg ennu ikke er dyktig nok på sv/hv. Skulle gjerne hatt dem litt lysere og med tegninger i denne utgaven.
Christina: og jeg som synes det skarpe bladet ble litt fint. :-o
Nils B-H og Rolf S: det er mer å gå på i originalopptaket, jeg valgte denne beskjæringen for å lede bladet ut av bildet. Og samtidig beholde de to skarpe toppene som et slags kontrapunkt til det skarpe bladet.
Arild: når jeg kloner, blir det ofte kløneri, ikke kloneri. Og alle opptakene med tanke på et bilde i denne retningen hadde lus på seg. Men jeg skal kikke på de andre, om lusene er plassert slik på ett av dem - og med skarphet som jeg vil - så jeg kan klare å klone dem bort der, slik at det evt. kan brukes et annet opptak som grunnlag for en evt. utskrift.
Ishi: egentlig enig, rene linjer blir ofte tøffe i sv/hv, og bilde nr. 189573 er greit nok, men langt mer tradisjonelt.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu