Du verden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger807
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158923} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kristian M.
Hei

Fint bilde med bra utsnitt. Jeg likte thumben godt, men ble skuffet over for mye PS arbeid i bildet.
Espen P.
Hei KM og takk for kritikk. Liker i utgangspunktet ikke for mye PS-arbeid jeg heller, og har vært en hard kritiker på det her inne mange ganger. Derimot så dukket dette bildet opp og jeg ville duse ned alle detaljer i hud og ''hår'' for å få frem linjene. Dette er et resultat jeg er veldig fornøyd med selv.

EA
Steinar H.
Synes dette var et flott bilde, men med noe for mye softing. Hva med å clone vekk det meste av detaljer i ''hud og hår'', og så bruke litt mindre filter?? Tar lengre tid, men kan bli bedre.

Steinar
Marina R.
Jeg syns dette var flott.
Liker softingen, for det får frem det mye barnet...
Et herlig blikk.

marina
Amund Blix A.
Nei dette ble altfor mye softing, det ser helt unarturlig ut.
For å få et resultat som ikke blir så kunstig, må du fjerne softingen rundt øreflipper, nesebor, øyne og vipper. Ser ut som noe PS-slurv ved håret på venstre side(over øreflippen). For et så nært portrett MÅ øynene være skarpe, så du kommer ikke i mål med dette....
Stine J.
Nært og fint portrett, men enig med de øvrige om at du nok har softet det for mye. Forstår jo hva du ville få frem, men det blir for kunstig. Ved å bruke layers, softe et lag og viske fram detaljer i øyne, hår osv. tror jeg du ville fått et bedre resultat. Men, når det er sagt så er det jo til syvende og sist du selv som skal være fornøyd. :-)

mvh Stine
Erlend B.
Jeg synes også det blir for mye softing her. Utgangspunktet er jo nydelig. Et voksent uttrykk på barnet. Vil gjerne se en ny versjon. Enig i at øynene må være skarpe.

Mvh. Erlend
Sidsel A.
Synes softingen til dels fungerer for å få frem øynene. Men det hadde vært morsomt og sett det ''usoftet''. Tror det ville vært nydelig også om f. eks. linjene i munnen hadde vært tydelig. Et vakkert barneportrett uansett.
mvh Sidsel
Espen P.
Tusen takk for gode tilbakemeldinger. Ser at softingen ikke funker slik jeg hadde tenkt. (Funker dårlig i det hele tatt) Skal jobbe med å få frem tanken min på en bedre måte.

EA
mia martine d.
Da jeg så bilde, tenkte jeg ikke så veldig mye på softhingen, men barnets blikk, det var det som fanget meg først. Men fikk litt sånn romantisk/perfekt føelser av det.
Karl B.
Flotte ØYNE!
Liker egentlig softingen, men det virker litt ''slurvete'' gjort.. Spes. så synes dette på øretflippen.. Hvis det virkelig skulle vært ''porselenshud'', så ville jeg nok klonet vekk en del på hver sin side av munnen (småe mørkere flekker)..

Karl

Fred S.
Et glassklart blikk og et tett utsnitt er det første som fanger øynene mine, liker det. Softingen blir imidlertid litt for ''voldsom''; den gir ansiktet et nesten dukkeaktig preg, og til tross for de klare øynene blir derfor ansiktet litt livløst. Litt synd, synes jeg, dette har potensiale til å bli et veldig bra barneportrett.

vh fred
Oda Lystrup H.
her er jeg nok enig med kristian monsen. synes det blir for mye tukling med bildet i ps.

men flott utsnitt. og gurimalla for noen øyne!
nydlig lys.

Oda:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu