I Flugt..
Blomsterfloge rett før eit lite måltid.
Bildet inngår i albumet Flygande objekt. -
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger197
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Nydelig...godt gjort og få den så skarp i fart.
Arvid B.

..og flaks..
Haiman A.

Jeg hadde også fluktet hvis hvis noen hadde kommet mot meg med et Olympus kamera;-)

Meget flott, AB! Well done!

::Haiman::
Tor a.

Veldig bra !har du brukt blitz/softboks MVH TA
Carsten A.

Meget bra gjort - dette er langt fra lett, det vet jeg av egen erfaring. Selvsagt må en ha flaks, men det har vi jo alle noen ganger, særlig om ikke tålmodigheten tar slutt. Så flaks er ikke avgjørende, det er hvordan flaksen blir utnyttet som teller. Og det er gjort bra her!

Er det litt språkforvirring her? ''Blomsterfloge'' er greit, og det er ''I Flugt'' også (best på dansk, men skitt la gå), men sammen?
MVH CA
Arvid B.

Tor..
Eg har brukt ein gammal ringblitz, max zoom, minimum avstand--- og knipsa ca. 150 bilder. Over 100 var totalt bomskudd. Litt dyrt dersom ein brukar film. Svært billeg om ein brukar digitalt.

Carsten..
Du har rett. Eg blandar dansk, nynorsk, engelsk og stord-dialekt i ei suppe. Heldigvis forstår dei fleste kva eg meiner. Eg må passa litt meir på språket mitt i arbeidssituasjonen. Mine truge medarbeierar ristar litt på hovudet og smiler svakt... ;-)

Arvid
Arvid B.

..trugne.. (den dysleksien..den dysleksien..)
Carsten A.

He-he, jeg kunne bare ikke dy meg!
MVH CA
Arvid B.

He-he frå meg óg.. ;-)
Arvid
Line Kristin W.

Ja, dette var virkelig imponerende Arvid!
Oppskrift mottas med takk! :-D

- Line -

P.S Godt å se at medarbeiarararane dine ikkje trugar :-)
Erik A.

Jau, this was very godt, tykkjer jeg og! Hva blir next, ein mygg med trugar?
Øistein T.

helt utrolig bilde! noe annet kan man ikke si! det er kanskje ikke så lett å se at fluen flyr (vingene er ''frosset'')(kan se ut som det er en utstoppet flue!) - har du brukt en meget rask lukkertid? (regner med at disse vingene beveger seg ekstremt hurtig?!) artig å komme så nær disse små skapningene!
Arvid B.

Øistein..
Så langt eg hugsar, var lukkartida omlag 1/200 sek og blendaren 11. Det som frys ''alle'' rørslene, er blitzen sitt svært korte blink. Eg finn ikkje manualen til blitzen eg har brukt, men det skulle ikkje forundra meg om 1/3000 sek eller raskare er realiteten. Denne typen insekt står ''roleg'' i lufta i små intervall, og det er her ein har ein liten sjanse. Som Carsten nemde tidlegare: Utan stor tolmod, er ein sjanselaus. Eg kjem til å tenkja på den ekstremt dyktige naturfotografen frå Stord, Jan Rabben, som brukte største delen av eit år i skogen for å få bilder av mår som han var nøgd med. Så eit par tre timar i eit blomebedd er nok ikkje så stor tolmod, når alt kjem til stykke ;-)

Det ser ut til at vingene til humler har større fart enn dette insektet. Der har eg ikkje klart å frysa vengene med same teknikk. Då ungår ein jo at småtassane ser utstoppa ut..

Arvid
Øystein S.

Supert! Jeg sier bare: ''Blomsterfluer er ålreite dyr!''

Mvh
Øystein

Terje S.

Meget bra! En go del skarpere fokus enn mine. Enig at Digitalt er tingen til dette, bomskudd blir det mange av.... så har du den tiden det tar å få fremkalt filmen, tortur!!... Har ikke digitalt selv, så til ferien blir det nok svidd av litt film.
Meget bra!
Mvh
Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu