Herlig med motlys..
Utstyr
  • Nikon F-70
  • Nikkor
  • Brennvidde35-70mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak B/W
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger1378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Råflott...men jeg synes ansiktet burde vært en tanke lysere...
Arve k.

Dette kaller jeg en frekk positur,isolert sett, men bakgrunden ikke så bra

Hva med og anvende en vegg som en bakgrund

''Positur Meget bra''

AK.

Marius Helge L.

Tekninsk: Flott gjort.

Ser man det kunstneriske aspektet i bildet,
må inrømme at jeg personlig syns dette blir en smule for harry.

Gledelig hilsen fra
Marius, èn blandt tusener.
Hans Kristian M.

Dette likte jeg , skulle ønske jeg hadde gjort noe like bra selv.
Haiman A.

Greit nok bilde. Som TV påpeker, burde ansiktet være lysere. Enig med ML når det gjelder den kunsteriske aspektet. Bakgrunnen er heller ikke noe særlig bra, som AK så fint påpeker. Når det gjelder HKM; bare gjør det. Finn en modell og ta 1000vis av bilder. Du må bare gjøre det. Hvor bra det blir, kan du se i bedømme senere.

::Haiman::
Haiman A.

Glemte jeg å skrive at dette ikke er ''motlys''? Sidelys kalles det her:)

::Haiman::
Thor Elias E.

TØFT BILDE ;)

Thor Elias
Heidi-Beate L.

Takk. Prøvde å lyse opp ansiktet med miniblitzen på kamera mitt, men den ga ikke nok lys. En reflektor hadde vel vært det best. Grunnen til at bildet ble tatt akkurat der hun står var at hun stod der da hun skiftet til dette hvite skjørtet. Og når jeg såg va ''sidelyset'' gjorde så måtte jeg bare knipse det. H-BS
Geir Joar H.

Bakgrunnen synes jeg står i stil med modellens former og positur. Veldig bra! Men dessverre litt for mørkt ansikt.
Vemund L.

Utsnitt og possitur syntes jeg er fint...skikkelig sexy utrykk, men jeg liker ikke lyset...DEt blir hverken fugl eller fisk, syntes jeg....enten klarer tegning på modellen, og mere ubrent bakrunn, eller kraftigere effekt av siluett, slik at modellen ble mere igjengrodd.
Kanskje helst det første, etter min smak:) Syntes vell heller ikke bakrunnen har noe særlig å tilføre bildet, så den kunne godt vært brent vekk.

Vemund
Rhae M.

Frekk positur, mot godt egnet bakgrunn...men...(alltid et men..)
Jeg synes, som noen har nevnt, at du enten må få frem ansiktet og de bare hudpartiene bedre (mer lys) eller gjøre dem så mørke at du bare ser konturene mot bakgrunnen. Slik det er her med en mellomting, så synes jeg det ser ut som om du har ''bommet'' (sier det, fordi det jo faktiks er mulig at det var akkurat denne effekten du var ute etter).
Knut S
Andreas F.

Motlys er kult og litt vansklig. Det krever somregel en stor krafig blitz eller noe stort hvitt noe (laken, teppe el.) for å lette opp hudtonene.Kontrasjen i sort/hvitt film reduseres om du overeksponerer filmen og deretter underfremkaller den.

Digger motlyset mellom skjørtet. Drittkult. Måten hun holder armen, håret funger kjempebra. Frekt og litt anderledes. Dette bilde kan bli ganske bra om du går tilbake til mørkerommet igjen og etterbelyser litt. Ansiktet må gjøres mye lysere, kroppen og brygga bør også gjøres endel lysere. Fjellene i bakgrunnen er ganske bra.

Jeg er ikke enig med Arve Karlstrøm som mener at dette burde vært tatt på mot en trøtt vegg. De nesten utbrente fjellene gir et on location-preg som kler blide. Bølgeblikk-kanentene nederst på bildet er bare stygge å burde vært ungått. Det kunne f.eks. vært gjort ved å flytte modellen litt leger ut på brygga. Sånne ting er lett å se etterpå. Du kan foresten muligens også redde det litt ved å gjøre dem litt mindre sorte.
Ståle Arild G.

En haug med pluss poeng for rått bilde og flott posering. Eksponering om mørkeromsarbeid kan jeg ikke lære deg så mye om. Kanskje hun skulle vært lysere, kanskje ikke. Vakre sensuell former under det gjennomsiktige skjørtet. Det er bra jobbet. En haug med minuspoeng for ikke å ha isolert henne bedre fra bakgrunnen. Fjellen i horisonten kan være kule å ha med. Men ikke ferjekø (?) og div annet som forstyrrer. er hun singel...?

MVH
Ståle
Heidi-Beate L.

Hei Ståle
Bra du liker dama. Ja så vidt jeg vet så er hun singel. 18 år og snill og grei og ja pen, tror jeg må legge ut flere bilder av hennes siden dere liker henne så godt. Bildet er tatt på gamle Tollpost rampen på Næs. Det er ingen ferger på Næs, så derfor heller ingen fergekø. Slik som situasjonen var her så var det ingen bedre bakgrunn tilgjengelig. Er litt i mot å ''jukse'' for mye i PS så derfor har jeg heller ikke gjort noe med bildet. Synest det er litt spennende med det mørke ansiktet. Jeg har jo lagt ut et eget bilde av bare ansiktet hennes for de som vil ha en næremere look på godsaken. H-BS
Ståle Arild G.

Hei igjen.
Er dette Eli fra bilde (22170)? Enten det er en og samme jente eller to forskjellige må du bringe videre mine komplimenter om deres skjønnhet.
Det som er bra her er at du i begge bildene yter modellene rettferdighet og lager bilder av dem som damper av utstråling og former. En tilbakemelding til deg må være at du har fått til å lage deg en slags LOOK eller stil. Når jeg ser raskt over bildene her på siden så greier jeg fort å finne dine bilder uten å se på navnet. Bildene har H-BS look.
Hvis du har mulighet for å låne/leie et moderat og lyssterkt teleobjektiv så kan det sikkert være en fordel med de motiver du jobber med. Da kunne du, feks, på dette bildet brukt samme sted, med ved hjelp at objektivets lille dybdeskarphet ''rydde'' vekk sjenerende bakgrunn. Isolert modellen enda mer. Jeg er enig i det med ansiktet. Det blir mer spennende når vi ikke ser det. Det er et virkemiddel i film/foto at betrakteren ikke møter blikket til skuespiller/modell. Da kan betrakteren skamløst se på modellen uten å måtte ''møte'' blikket til vedkommende. Sikkert av samme grunn at man bærer solbriller på stranden. Se uten å bli sett. Effekten er blant annet brukt max i ''fridykking-blant-høye-snødekkede-fjell'' scenen i ''Det Store Blå'' av Luc Bessons. Du har sikkert sett filmen.
Jo, jeg liker absolutt kvinnene du fotograferer. En gang i framtiden håper jeg å kunne dobbeltklikke på dem og de kommer springende ut av skjermen - og er helt analoge.

MVH
Ståle
Erling K.

Et flott bilde! Men ansiktet er litt mørkt.
hilsen EK
Joakim A.

skulle ønske jeg var deg jeg Heidi...i og med at du får studere modellene når dem skifter mellom bildene:)...oioi...hehe
Forøvrig et bra bilde syns jeg...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu