Høst i blått
Bildet inngår i albumet Høstsonate - Høstskisser,vesentlig lys,farger og flater.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetNikon AF-S TC 20E II
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157735} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
John B.

Ja dette kan jeg like, styggpent mener nå jeg.
John B.
Helge R.

Spennende høstfarger, likte det.
;)Helge
Helge A.

Jeg liker bildet, men synes samtidig at det er to bilder.
Ett med forgrunnen uten himmel, hvor de fine fargene og linjene framheves spesielt. Det andre uten forgrunnen, hvor vi ser flotte linjer og blåtoner og en lys bue gjennom bildet som kontrast.
Uansett, et flott bilde med bra dybde og stemning.

Helge
Rolf J.

Vakker nasjonalromantikk, dette må være høsten på sitt beste. Flott bilde. Liker godt solstreifet på åsen i mellomgrunnen.
Rolf
Stine J.

Hei Steinulf,

Har ikke hatt tid til å være aktiv her inne i det siste, men ser du har lagt ut mange fine høstbilder i det siste. Velger å kommentere dette siste. :-)

Et bilde med fine høstfarger og spennende lys. God linjeføring i trerekkene og fjellene. Liker spesielt den fine lysstripen over trærne. Litt usikker på om jeg liker himmelen, den bidrar til at det er litt for mange elementer å forholde seg til,pesielt skyene. Mulig en liten kutt hadde gjort seg, men som sagt er jeg litt usikker.
:-)

mvh Stine


Espen A. I.

Dette minner meg om et bilde i norskboka vår. Som Rolf nevner, er nok det kap. om nasjonalromantikk. Jeg liker ''overlappingen'' av fjellene som gradvis får en lysere blåfarve. Lysglimtet som titter innom er jo eksemplarisk.

Espen AI
Øyvind A.

Pent, fint med lysstripa. Men bildet virker litt blasst, slik det lett blir når man fotograferer landskap langt unna med tele. Jeg ville kompensert ved å øke kontrasten noe.
Ø.
Camilla S.

Heihei

Dette var jo vakkert, flott med så mange fargeinndelinger i bildet.
Skulle ønske himmelen bestod av en ren farge, og ikke skyer, men men, lite man kan gjøre med det. Bildet tåler også en liten juserting med fargemetning, så blir det litt mer friske farger.
Utsnitt og helhetlig, kjempe flott motiv:)

-Camilla
Erik A.

Praktfullt. Et bilde helt etter min smak! Kommenterte også utsnittet på bilde nr. 197560, før jeg så dette. Flekkene jeg nevnte der ser jeg nå at er granflurer i bjørkelia, men noe rart har skjedd med dem på utsnittsbildet. Sjekk dem der og se... Uenig med SJ og CST, synes himmelen er fortreffelig her. De lyse lett forrevne skyene er med og påviser innstrålingen av det flate lyset på en nydelig måte, og øvre venstre påviser godt hvor lyset kommer fra. Bare vakkert dette!
Venche J.

Dette likte jeg Steinulf.
Mektig landskap med et flott streif av lys.
Flott dybde.

Wenche.
Avsluttet .

Hei

Dette var bra bilde, fjell og dalsider lag på lag innover i bilde med flotte farver.

mvh arild
Inger-Lise S.

Nydelig bilde! Stemningsfull dis.Flotte linjer og former, for ikke å snakke om fargene. Jo,dette liker jeg:)

Inger-Lise
Roger K.

Hei hei, Steinulf!
Ikke det enkleste lyset å filme i, men det har du mestret godt. Lysstreifet gjør seg godt med fine linjer innover i bilde som skaper en fin dybde. Disen og den litt mørke himmelen skaper en fin spenning i bilde ditt. En lite rusk på brikken din under de to skydottene ser jeg. Flott jobb levert av deg.

Mvh RK
Eli B.

Herlig og deilig bilde å se på. Flott lys, og flatene kommer godt frem. Veldig bra!
mvh Eli
Tone A.

Eit vakkert bilde med flott stemning frå fjellheimen. Dei ulike fjella lag på lag med sine linjer og former, opplyst av ei smal stripe med sol gir ein fin effekt. det er litt '' blåne mot blåne '' effekt. Samstundes viser det kor tregrensene går. Grantreaa nederst mot det delvis dekka fjellet bakerst, gir fine kontrastar. Flotte blåtonar og fin himmel med skyene som heng lågt.
:) Tone
Jan Frode A.

Dette faller så absolutt i smak. Veldig flotte flater innover i bildet, med nyanser i valører og lys. Har sett gjennom noen av høstbildene dine, og syntes at dette er en absolutt fulltreffer.
Liker veldig godt utsnittet, der hele bildeflata inneholder farger og former som står godt til hverandre. En vakker helhet, prektig naturfoto.

mvh Jan Frode
Bjørn T.

Veldig bra. Blåne mot blåne er ikke et nytt tema, men de høstgule bladene og solstreifet tilfører noe til blåtonene. Bjørn
Tone B.

Hei Steinulf, flateinndelingen og variasjonene i flatene fra de høstkledde i forgrunn til snøkledde fjell er flotte! Nydelige med lysstripen på fjellet som gir bildet det lille ekstra! Likte dette svært godt!

mvh Tone
Odd Tore S.

Hei!
Jeg er glad for at du ikke har lagt inn dette på Kritikken, for da måtte jeg beskrevet hvorfor jeg liker bildet.
Nå synes jeg det er godt å bare kunne si at dette synes jeg er et tiltalende og flott høstbilde med stemning i massevis.
Odd Tore
Avsluttet .

Dette bildet er etter min mening det beste bildet i høstserien din. Godt komponert!

MvhJRH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu