ikke forsvinn..
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Annetvaseline
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger541
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157865} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per Harald O.
Ble litt vel tåkete!

Tittelen er bra;)
Olav E.
Nydelig soft lys her. Enkelt og greit. Likte det!

Mvh Olav
Avsluttet .
Bilde bærer preg av kompresjon, synes også horisonten er litt skjev.

Ellers er bilde øde, tomt og intetsigenden, og det er vel noe i den leia du vil med dette bilde, fine farver og bra å ane konturer av fastland på begge sider i bilde.

Joda, likte godt det softede uttrykket og fine farven.

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer. Bildet er skjevt, men det er grunnet vaselinen, så jeg kan ikke gjøre noe med det. Liker bilde veldig godt selv. Masse tanker..
ingebjørg.
Inger-Lise S.
Herlig soft effekt! Nydelige blåtoner og god stemning.

Inger-Lise
Jarl L. B.
Dette er et sånt bilde som kan henge på en vegg og skape en rolig atmosfære. Et bilde som man kan se mange ganger uten å bli lei..

Jeg synes dette er vellykket.
Rune Edvin H.
Her er et godt eksempel på et bilde som ikke står seg uten tittel som ikke står seg uten bilde, altså hører de sammen. Ettersom det er såpass diffust kan jeg inbille meg at noe er på vei vekk i og for seg i flere dimensjoner. Kan for min del ikke se noe rester av kompresjon eller annet rask. Fint bilde som passer bra i den størrelse og format det er her.
Rune
Erik B.
Likte dette, og det kunne gjerne fått hengt i stua mi (hvis jeg hadde hatt ei stue, that is). Det er passe anonymt, men likevel kan det nytes over lang tid. Det skriker ikke etter oppmerksomhet, men gjør seg fortjent til den på en mer diskrét måte. Flott.

Hilsen Erik.
Ole B.
Vakkert og mystisk.
Fin samling bilder du har.
Kjør på med vaselin.

Hilsen

Ole
Tone A.
Eit vakkert bilde med eit malerisk uttrykk. Flotte duse blåtonar med lyse og mørke kontrastar. Fin tittel som lar tankane vandra. Flott stemning med alt dette duse.
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.
takk for kommentarer. hyggelig.
-ingebjørg
Karl Morten R.
Vaselin på filteret, ja. Spennende - og velkjent - effekt. Usikker på hvor godt du har lykkes her ... Tror en slik effekt krever litt mer detaljer i utganspunktet for å bli bra.
Dette er jo selvfølgelig en subjektiv vurdering fra meg, med mitt ståsted, og med min måte å se fotografisk på omverdenen :-) Når det er sagt: Prøv ut effekten igjen med høstfargene som nå utfolder seg, og smør tynt lag med vaselin på. Dette kan gi utrolig vakre effekter. Stå på med å eksperimentere Ingebjørg ! Du har et stort talent !

Mvh
Karl Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu