siste etappe
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger647
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158207} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Per Harald O.

Liker dette!

Burde vært litt skarpere. Kan muligens kuttes litt i underkant for å forsterke hovedmotivet.
Steinulf L.

Ser man det! Synes også hele bladet burde vært skarpt. Liker utsnittet.
Gunnar H.

Beskrivende bilde, Ingebjørg. Kanskje det er OK at bladet er litt uskarpt. Det gjør iallfall at bladet virker ekstra skjørt og snart modent for fall.
Gunnar
Avsluttet .

Sier meg enig i at hele bladet skulle vært skarpt her, ellers meget vellaget, nydelig komp. med fine farver og god bakgrunn.

Vakkert, men litt minus for skarpheten som sagt.

Merkelig, sitter og ser på bilde igjen, det ser ut som du har beholdt skarpheten på det igjennværende grønne på bladet, alt det gule er ikke i fokus, mye mulig dette er bevisst fra din side!?

mvh arild
Olav E.

Eg synest dette var eit nydlig, enkelt motiv. Fin bakgrunn. Er enig i at heile bladet burde vert skarpt.

Mvh Olav
Gro K.

Kjempefint komponert! Enkelheten gjør det morsomt, og teksturen gjør det levende. Man ser at det er høst og vet det snart skal falle, men det står fast som aldri før:) Knall!
Bakgrunnen er også veldig veldig fin!!!
Jørund R.

Synes dette var et flott bilde.

Varmt og enkelt...
Med en litt ''kald'' ramme rundt bladet er det et fint symbol på høsten.
At bladet er uskarpt bryr meg ingenting.
Helge A.

En vellykket komp av et enkelt motiv.
Jeg liker fargene og bakgrunnen, og stiller det samme spørmålet som Arild: Har du bevisst latt deler av bladet være uskarpt som en ''myk overgang'' til bakgrunnen?. Etter å ha studert bildet litt, føler jeg det riktigst slik det er.

Helge
Lars Otto E.

Kjempefint! Ser ut som bladet står i giv akt for å hilse solen det siste farvel. Fungerer godt uskarpt:)
Pål Hilmar S.

Dette er bra pga kombinasjon tittel, tekst og motiv. Som mange påpeker mangler det litt på den tekniske biten, men her spiller det mindre om ingen rolle. Det er stemningen i bildet som kombinert med tekst gjør dette til en historie. Du forfatter både med foto og tekst. Meget bra.
kine n.

dette var fint. nydlige toner og god stemning. liker midtstillingen, men føler kanskje at det heller litt mot høyre? kanskje det bare er meg ;) uansett vakkert.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer alle sammen. At bladet er uskarpt, var nok ikke bevisst. Jeg hadde noen få minutter på meg før solen gikk, ned, det blåste og var kaldt..Etter mye vurdering, kom jeg fram til at jeg likte det best slik. Kanskje jeg tenkte som Gunnar..? ''Ekstra skjørt og modent for fall'' Håper det holder seg der så lenge som mulig, fargen vil enda ikke svinne.
-ingebjørg
Espen A. I.

Enkelt, flott og nydelig.

Dette er et av dine beste bilder Ingebjørg, kjempebra.

Espen AI
Atle Q.

Nydelig lys og pene farver.... Jeg sitter og tippe hodet til venstre og lurer på om du har rotert bildet 90 grader eller ikke.... har du ..? : )
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for nye kommentarer. Atle: har nok rotert litt ja.. Jeg synes det ble mer spennende. Synes ikke du?
Tone B.

Hei Ingebjørg,

Fargetonene er gode og varme og skaper en fin stemning. Nydelig bakgrunn og fin komposisjon. Liker også godt formatet du har valgt med det tette utsnittet. Meget passende tittel!

mvh Tone
Anne Grethe L.

Liker fargene og utsnittet, men er litt usikker på skarpheten på selve bladet. Det gjør seg godt slik det er nå også, men.......?
Kurt S.

Et enkelt og fint høstmotiv.
Hele bladet skarpt ville nok være å foretrekke.
Bladet ble lysende og fint mot en vakker bakgrunn.
Likte bildet.
Mvh Kurt
Karl Morten R.

Vakkert lys du har fanget her ! Nydelige farger. Er enig med hva som skrives om uskarphet i bladet, men det har du jo gitt en god forklaring på. Komposisjonen sitter godt. Bra utsnitt. Rolig bakgrunn.

Mvh
Karl Morten
Jan Frode A.

I all sin enkelhet er dette et meget bra bilde. Du har fått fram høsten, både i motivvalg og farger. Her ser en høst over hele bildeflata; hovedmotivet og bakgrunnen.
Utsnitt og format syntes jeg kler motivet veldig godt. Flott lys.

mvh Jan Frode
leif b.

Herlig fargespill i dette höstbildet. Du har skapt et bilde som er vakkert, uansett skarphet, eller ikke. Ha en fin kveld.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for nye kommentarer. Anne Grethe: men hva..?
God helg alle sammen.
-ingebjørg.
Tone A.

Eit nydeleg haustbilde med eit sart uttrykk. Fine duse haustfargar både i bakgrunnen og på bladet. Flott lys som lyser opp bladet med sine fine linjer og former. Bladet står oppreist på den bare kvisten som har knoppen til neste blad klart. Flott komposisjon, og du har fått til eit haustbilde med din stil, Ingebjørg!
:) Tone
Audhild E.

Nydelig bilde.
Enkel fin komp. Varme høstfarger.
Liker spesielt godt bakgrunnen.
Mvh-Audhild
Bjorn F.

Hei. Stilig , enkelt og dekorativt. Likte det meget godt.
Hilsen Bjørn
Bente K.

Et nydelig enkelt bilde med gode varme fargetoner. Dette likte jeg.
mvh Bente
Odd Tore S.

Et ordinært, litt uskarpt høstgult blad, og likevel et annerledes bilde.
Hvorfor? Dette må være den høstlige optimistversjonen av høstløv, som peker rett til værs i ren trass selv om det vet at nå er det over. Og under er neste års spede knopp.
Hadde det vært helskarpt, hadde det kanskje bare vært pent, men litt unaturlig.
Odd Tore
Avsluttet .

En bild med vackra höstfärger. Hade kanske önskat ett annat skärpedjup för att få mer detaljer och skärpa på själva bladet. Kompositionen känns lite snäv, lite mer luft i vä kant hade gjort bilden än mer rättvisa. Ljuset är dock mycket fint och lyser upp bladet så det strålar mot betraktaren och ett leende leker i mungipan när man betraktar det lilla bladet! ;o)
Mvh
Elisabeth
ingebjørg fyrileiv g.

takker for nye kommentarer. Setter stor pris på deres meninger! Fint å ha med seg videre. Dette lille blad ligger nok på bakken nå.
ingebjørg.
Christian Erik B.

Lyset er genialt, men hva med å fjerne litt støy? Ser ut som et utsnitt av et ISO 1600-bilde, og det takler ikke 350D alltid like godt...

Blåfargen på bakgrunnen gjorde susen.

Mvh CEB (-:
Jonny E.

Hei hei

Det som først tiltrakk meg med det her bildet va komposisjonen som eg synes e svært vellykket, ellers har eg jo sansen for detalja som det her. Bra.

Ha en god kveld

. JonnyE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu