• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-16 17:23:39
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger634
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159053} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Avsluttet .
Hei! Dette var et fint bilde! Flotte farger og spennende abstrakte linjer. Det som totalt ødelegger helhetsinntrykket er støyen. Jeg anbefaler deg sterkt å ''kjøre'' det gjennom f.eks Neat Image. Også muligens kutte det 1 cm fra høyre så du slipper utbrendtheten.
Du har et godt utgangspunkt!

Mvh Kyrre Lien
Kurt S.
Et lite kutt på høyresida og en runde i NI og du har et kjempefint bilde.
Flotte linjer, former og kontraster.
Mvh Kurt
Kurt S.
Et lite kutt på høyresida og en runde i NI og du har et kjempefint bilde.
Flotte linjer, fine farger og fine kontraster.
Mvh Kurt
Kjartan T.
Tja, ikke helt etter min smak. Hva er dette da? Får en følelse av å være under vann sammen med noe tang eller tare.

Uansett synes jeg det blir for mye tomrom øverst i bildet ditt. Er også enig i at det blir for mye av det gode helt til høyre, nederst i bildeflata. Øyet mitt går dit automatisk nå.

Ellers blir blikkpunktet denne oppstopperen av en knopp. I bunnen er det mye rot, mens resten av bildet er nokså tomt og rolig. Jeg får lite ut av hva du vil fortelle/vise meg. Kanskje har jeg dårlig fantasi?

Tror på ingen måte at Neat Image kan redde dette bildet eller gjøre det bedre i mine øyne.
Steinulf L.
Korningen plager meg ikke. Går ut fra at den er bevisst, og den skaper en fin tekstur i bildet. Lyset nede til høyre er litt i kraftigste laget. Likte dette.
Avsluttet .
Det som plager meg her er at ikke noe er skarpt , dessuten trekkes blikket mot den mørke flekken på venstre siden.
Alt for mye støy i bildet etter min smak , og jeg synest at den helt gule flekken til høyre ødellegger litt og.
Synest ikke dette var så bra ..

Vennlig Hilsen

Tord Andre
Jan O Ø.
Hei. Synes dette er flott. Fin balanse mellom mørkt felt til venstre og lyst felt til høyre. Virker som det er en del støy i bildet. Kanskje hadde bildet passet bedre i kategorien ''abstrakt''?
Mvh Jan O.
Espen A. I.
Her har du et abstrakt bilde! Vakre, magiske farger som ikke gir oss noen pekepinn på hva du vil frem til og det er bra! Flott komp, men det hadde ikke skadet og vaska bildet i NI. Lykke til.

Espen AI
Odd Tore S.
Hva dette er, er ikke viktig. Det som teller her er farger, former og utsnitt.
Fargene er OK, men den store lysende gule tiltrekker seg vel mye oppmerksomhet etter min mening.
Formene er der, kan minne om tang eller lyng, ikke viktig. Ganske diffust, ikke noe er skarpt, men det trenger ikke være viktig.
Derimot synes jeg ikke at korningen kler dette motivet, her skulle jeg likt å se glattere overganger. Jeg er ingen tilhenger av NI, men her ville jeg likt å se effekten av det.
Utsnittet? Det er nok blå flate i toppen, men den har også utdøende toner som gjør at den ikke blir uinteressant. Har prøvd på div beskjæringsalternativer ved å scrolle, beskjæring kan funke også, men bildet blir fort sammenklemt.
Odd Tore
Avsluttet .
jeg kan også lide dette bilde, en lille beskæring i højre side måske, men det kornede skal efter min mening blive der det er med til at give en fornemmelse af at bildet er taget i vand, hvad det måske også er, Aqvarium måske?
mvh. leif
Stine J.
Hei

Syns dette ble dekorativt. Enig med de som mener en liten kutt fra høyre hadde gjort seg, samt en liten runde i NI. Gode farger. :-)

mvh Stine
Avsluttet .
Hei Ingebjørg

Du verden dette var flott. Nydelige linjer, fin tekstur, et veldig bra og effektivt blikkfang som skapes i bilde.

Kanskje en anelse for lyst i nedre høyre del, men det plager meg ikke.

Joda, har sagt det før, gult og blått blir flott.

mvh arild
Judit W.
Hei Ingebjørg!

First of all; let me write about the photo of you at your ''Start-side''. Perfect! You always surprise me, and I am sure the other members too, with a new picture to keep attention this way as well. I like the idea very much! This one shows you as a meditative young girl ...

And now about your photo; very nice lines and perfect balance in colours, tones and setting. I do like the feeling what your picture reflects. Your work is as perfect, elegant and tasteful as your other photos are.

Judit :)
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for deres meninger og synspunkt! Det jeg selv liker ved dette foto, er fargene og uklarheten. Det er, som noen andre av mine bilder, tatt med vaselin. Fikk litt under vann - assosiasjoner jeg også, Kjartan. Bildet er på ingen måte behandlet, så kornheten var naturlig.

Når man kan legge ut mer enn 2 bilder i uken, kan det bli slik at man ikke vurderer bildet godt nok før men legger det ut. Slik ble det nok denne gangen. Jeg var ikke helt tilfreds med dette selv, men er glad for å ha fått så mange tilbakemeldinger fra dere. Det viser hvor foskjellige vi, og smaken vår, er. Skal se om jeg får ordnet en ny versjon en gang.
Judit: thank you!!

-ingebjørg
Fred S.
Vaselingebjørg som er ute og smører linsene sine igjen ? Denslags passer jo bra til motiver som dette, men for meg hjelper det ikke her, bildet blir for uinteressant. Skal ikke utdype mer hva jeg mener om dottens ''abstrakte kunstnere'', har nettopp kommentert et annet av samme ulla, og konklusjonen blir desverre den samme her; et bilde som gir meg temmelig lite.
Men for all del, Ingebjørg, fortsett å prøve deg fram; og så lenge du bektrakter slik abstrahering som en LEK med form og farge, og ikke noe annet, så er vel dette også en del av utviklingen din. Problemet for meg blir når folk begynner å betrakte slike bilder som mer ''kunst'' enn en fotografisk lek; det er nemlig tydelige tendenser til det i visse kretser her inne, og da er vi på ville veier...

vh fred
Jarl L. B.
Er ikke enig i at støyen skal fjernes, den er i høy grad med på å gjøre dette til et bilde som skiller seg ut. Vakkert!
Kjartan T.
Jeg må bare si takk til Fred Strømme. Det er på sin plass, en fin kommentar, og fortsett å lek med bildene dine.
Rune L.
Dekorativt motiv. Energisk fargekombinasjon. Litt for utbrent i høyre kant, og litt mye korn. Tøff idé.

Mvh
Rune
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for nye kommentarer. Fred: abstrakt kunstner? Nå, det vil jeg nok ikke kalle meg. Har ikke lagt dette under abstrakt, da jeg ikke synes at det er så abstrakt.. Dette bildet er ikke annet enn fotografisk lek og utprøvning.

ingebjørg.
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg legger ut en v2, takk til Kyrre!
Liker utsnittet bedre der, men tror jeg savner støyen noe.
Ikke så galt med softing heller da..Litt mye?
Jeg foretrekker nok litt støy (trommeslager som jeg er..haha).

ingebjørg.
Tone B.
Hei Ingebjørg,

Hatt en liten pause fra dotten en stund, så jeg sitter her forann pc'en min og kikker ligg på ''gamle'' bilder og kom over dette fra deg. Likte dette veldig godt. Det jeg faller for er former og farger. Veldig bra fargekomposisjon. Som oftest liker jeg et skarpt forkusplan, men her faller jeg for det diffuse. Holder en knapp på v 2 og jeg savner ikke støyen fra v 1 ;-)

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu