Jordugle
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRelativt kraftig utsnitt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger670
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Torbjørn K.
Synes dette ble riktig pent. Fint lys og farger i bildet og bra komposisjon. Noe uskarpt, men jeg synes dette likevel er meget bra.

Torbjørn
Stig B.
Fin skarphet på øyet, noe som er vanskelig i fluktbilder. Fargene står godt til hverandre, og gir et godt ''natt-uttrykk''.

Ren og pen komposisjon.

Mvh Stig
Gunnar N.
Lekkert på alle vis - ikke noe enkelt bilde å ta. Helt rått egentlig - utrolig stemning og action. Skarpt nok slik jeg ser det på skjermen. Flott belysning
og bakgrunn. Nydelige transparente svingfjær + +

mvh Gunnar
Kjartan T.
Helt topp Svein!
kai j.
Flott bilde av en ikke enkel art, lekkert på ale måter. Fint at den har den ene vingen mot kameraet og at vi ser øyet, bra jobbet.

Mvh Kai Jensen
Jan O Ø.
Hei. Ja dette var veldig bra synes jeg. Fin bakgrunnsfarge som står i stil til fuglen som du har fanget akkurat i rette øyeblikk.
Mvh Jan O.
Eyvind R.
Et svært bra bilde. Nydelig lys. Fint utsnitt. Skarpt der det skal.

MVH Eyvind
Ole Petter D.
Her liker jeg alt jeg ser. I tillegg har jeg stor respekt for at dette ikke er hverdagskost for folk flest. På min skjerm kan det se ut som det er et lite magenta stikk i bildet, men det er mulig det er et optisk bedrag som skyldes bakgrunnsfargen.
Ole Petter
Svein B.
Takk for kommentarer folkens- jordugla er et spennende innslag i fjellet, men forekomstene varierer sterkt fra år til år. Denne jordugla var den eneste jeg så i fjellet i sommer, men til gjengjeld ga den meg fotomuligheter jeg knapt har turt å håpe på når det gjelder denne arten. At noen av bildene holder mål må bli bonusen i opplevelsen.

Dette bildet har sine tekniske svakheter- mye på grunn av kraftig beskjæring, men posituren og helheten falt meg såpass i smak at jeg syntes det var greit å høre andres vurderinger også. Magentastikket som er nevnt er der- men det er beskrivende for lyset som var under situasjonen, og ikke tilført- heller dempet.

Mvh
Svein B
Avsluttet .
Ikke optimal vinkel (ansiktet littt bortvendt), men herlig lys og fin efffekt av det gule øyet.

Det er tre-fire år siden sist det krydde av karismatiske jordugler her i Varanger. Drømmmer om et skikkelig gnagerår igjen!

Kjell G.
Det kunne selvfølgelig vært ønskelig med en mer forfra vinkel, men bildet ble jo veldig spennende med det ene øyet også.

Flott bakgrunn. Perfekt eksponering!
Jonas L.
Bra dette. Ikke i samme klasse som jorduglebilder du har vist her tidligere, men artig å se en slik vinkling også.

mvh JL
Ketil K.
Flott å få se flere nærfluktbilder av jordugla. En fascinerende fugl. Liker absolutt dette her.
Ronnie S.
Har aldri sett jordugle utenom på TV. Må ha vært spennende å fotografere denne i flukt. Godt resultat også! Var på utkikk etter den i Gausdal i fjor uten at den dukket opp :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu