• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-12 20:23:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Fred S.

Takk for kommentar, Jane, veldig hyggelig at du ''våger'' deg utpå, og ikke misforstå meg; rosende kommentarer skal du ikke vær redd for å gi; hovedsaken er at en er ærlig, og bestreber seg på å få fram både det positive og negative. '' Problemet'' på denne siden har bestandig vært at det blir FOR mye ros, og at en vegrer seg litt for å nevne ting som egentlig gjerne kan kritiseres.
Bildet ditt ? Et motiv jeg kjenner godt; innbiller meg at det er et vannliljeblad som ''oversvømmes'' litt her. Har ganske nylig lagt ut et par bilder med samme motiv.
Her synes jeg bladet burde ha fått kommet mer til sin rett; det ser litt ''druknet'' ut. Vet ikke helt hvorfor, men ringene fra regndråper (?) rundt bladet tyder på at noe fuktig detter ned her. Disse ringene er forresten et fint innslag i bildet ditt, og hvis du hadde fått vist fargene i selve bladet bedre, hadde det hevet bildet ganske mye.
De gule lauvene er også et fint innslag, men du kan gjerne gi dem mer farge, faktisk mer enn i versjon 2 også. Dessuten er de litt uskarpe, skulle gjerne ha sett årestrukturen i bladene bedre. Smårusket oppe i venstre hjørne burde ikke ha vært med.
Men tilløp til en del bra her; og et spennede motiv. Hvis du går inn på mine bilder ( bare trykk på navnet mitt ved siden av denne kommentaren), og blar deg et lite stykke nedover, så ser du hvordan jeg liker å presentere vannliljeblader, og kanskje du kan få nye ideer ut fra særlig det bildet som heter ''Autumnia Blue'': Motivmessig har jo det svært mye til felles med ditt bilde.

vh fred
Jane B.

Hei Fred! Takk for kommentar, det setter jeg så klart stor pris på!

Aller først må jeg si at jeg har vært inne og sett på de vannilljebladbildene dine flere ganger, for de er så utrolig flotte! (Ja, nå roser jeg igjen. Hehe.)

Jeg ser nå at jeg burde ha lagt ved en kommentar til bildet mitt, for det er jo ikke lett å se hva det egentlig er for noe for de som ikke vet det. Det er ikke bilde av et oversvømmet vannliljeblad, men det er et ''plask og sprut'' fra en stein som har blitt kastet i vannet. :)

Ellers er jeg enig i det du skriver om uskarphet, og at det hadde vært finere om jeg hadde klart å få med årestrukturen i bladene bedre.

Helge R.

Hops, virkelig et bilde som trekker øynene til seg. Likte best V1, blåfargen er klarere. Ville gjerne hatt en mm til i overkant av bildet. Men som helhet er komposisjonen god.
;)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu