Hjort, bukk i brunstid
Bukken sjekker liggeplassen til en kolle for å finne ut om ho nærmer seg befruktningstid.
Utstyr
  • Canon EOS 10 D
  • EF 300 MM. f 2,8 + 1,4X converter
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159724} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Vegard L.
Flott at du la ut et av dine siste hjortebilder. Fine elementer i bildet. God eksponering og fin komposisjon med innramming med busker. Det kan se ut til at du har brukt litt mye USM (ser det på buskasen), men har ellers ikke noe å bemerke. Det er klart at dersom bukken hadde strukket hals og brølt hadde det vært optimalt, det samme mangler jo jeg på mine to siste bilder.
Mvh Vegard
Svein B.
Nok et flott hjortebilde fra din hånd Rolf. Miljøet, høststemningen og lyset er viktige elementer i bildet ditt, og jeg lar meg imponere over hvordan du har komponert bildet. Steinene i bunnen, med den lave eineren, bjørkene i kantene som nydelig innramming- svært godt gjort! Og midt i det hele hjortebukken, den passer perfekt inn i bildet der den står. Bakgrunnen kunne med fordel dempes litt- den blir litt for tydelig og glorete her.

Noe mer innhold eller handling (som Vegard sier- et brøl f.eks) hadde hevet bildet enda noen hakk- men bevares- bildet er flott.

Mvh
Svein B
Stig B.
Nok et nydelig hjortebilde fra deg. Her stemmer de mange detaljene meget godt, selv om høstfargene i øvre del kanskje fjerner fokus litt fra hjorten. Fin situasjon og bra komposisjon. Selvsagt hadde spesiell positur kunne hevet bildet, men synes dette har høy verdi i seg selv. Flott lys.

Mvh Stig
Kjartan T.
Til og med presentert uten hjorten så hadde nok dette vært et bilde som hadde fått ros her på Foto.no, fin høststemning. Med hjort så blir det veldig bra. Enig i at det var litt kjedelig at dyret kikket ned på denne måten. Beiter hjorten på disse små buskene eller hva er det som skjer?
Robin S.
Jeg synes ikke det gjør noe om bukken ikke brøler eller gjør noe annet spektakulært. Bildet er en fin adferdsdokumentasjon på noe som vi svært sjelden ser avbildet.
Det får heller stå sin prøve at det for oss uinnvidde ikke av selve bildet fremgår hva som skjer, og at formidlingen av bildets innhold dermed er avhengig av fotografens forklaring.

Er ellers enig i at høstfargene i bildets øvre venstre del med fordel kunne vært dempet ned noe.
Kjartan T.
Ahh, nå ser jeg det. Beklager at jeg ikke fikk med meg underteksten. Hadde jeg filmet denne oppførselen så hadd jeg vært overlykkelig. Du er flink til å komme deg nær disse dyra, og dette er et bilde som er mye verd i en serie om hjorten i ei bok eller en artikkel.
Hans-Gunnar H.
Hei Rolf!
Elegant! Bra fanget situasjon dette! I flott tilhørende biotop!
Nydelig......inspirerende!
MVH Hans-Gunnar
kai j.
Flott bilde med fin inramming og ikke minst delikate høstfarger.

Mvh Kai Jensen
Jan-Eilert P.
Fantastisk flott!

Toppklasse over dette!

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu