Tåke over Storetveitmarkene IV
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Minolta Dynax 500 si
  • Tokina 19-35mm
  • Blender-
  • FilmtypeFujichrome Velvia 50
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger581
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159890} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjarte B.
Det heter Storetveitmarkene ...
Steinulf L.
Nå synes jeg det var stigning i programmet igjen. Her har du et bilde med velbalanserte elementer og linjer som skape dybde i bildet. Kornete, men det gir liv til bildet. Skal jeg pirke, så er det kanskje litt for mørkt i de to hjørnene i bunnen av bildet. Dette synes jeg er bra.
Karl Morten R.
Takk for oppmuntrende og konstruktive kommentarer !
Bjarte: Du har selvfølgelig rett i at det heter Storetveitmarkene og ikke Fantoftmarken (selv om markene er i nærheten av Fantoft ... :-( ) Alle fire bildene har nå fått rettet tittelen hva angår stedsnavn.
Steinulf: Er enig i det du påpeker ang. mørkt i hjørnene. Dette skyldes vignettering p.g.a. den store vidvinkelen på objektivet ... :-(

Mvh
Karl Morten
ingebjørg fyrileiv g.
Liker denne serien din godt. Det er noe med stemningen..
Veien lager en fin linje gjennom bildet. Den slutter før bildet gjør det og det får meg til å tenke hva som er der ute..
Det kunne vært mer luft til venstre. Treet er litt kappet.

hilsen ingebjørg
Tone A.
Eit flott tåkebilde der veien fortset innover og gir god dybde. Bjørketrea står der nakne og store og desse formene gjentek seg innover. Fint med den vesle boden på høgre sida, slik at det ikkje vert så tomt på den sida. det står ein liten benk under dei store trea, litt bortgøymt. Fint lys øverst, elles har bildet ei litt melankolsk stemning over seg, vakkert og trist på same tid. Fin komposisjon!
:) Tone
Inger-Lise S.
Et godt motiv med veldig fin stemning.
Bra presentert.

Inger-Lise
Andreas L.
Mystisk og flott! Likte stemningen veldig godt...

-Andreas
Hege J.
Et spennende tåkeprosjekt du jobber med for tiden. Liker serien din. Stemningen du har jobbet fram, litt dyster og skremmende, tiltaler meg billedmessig.
Sammen med det første, synes jeg dette er det beste i serien din. Den diagonalt plasserte veien som fører blikket mot hus i enden, bidrar til dette.
Et bra bilde!

Mvh Hege
Magnar B.
Syns dette er det beste av dei fire! Fint komponert… reine, enkle virkemiddel. Trea til venstre og veien som fører mot høgre derfrå og inn i tåkehavet. Bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu