Morgen i Fuengirola
Tatt en morgen fra altanen på hotellet i Fuengirola 1999.
Utstyr
  • Nikon F601
  • Tamron 28 - 200 mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji 200 ASA
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15994} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Det er godt å regisrere flere morgenfuler..:-) Fint bilde, og spesielt fint lys fra sola på skyene.

Per Erling M.

Flott himmel. Glimrende lys og farger. Synes forgrunnen er litt mørk... burde beskjæres?!

Per ☺
Avsluttet .

Jeg foreslår at du kutter bort hele forgrunnen og retter opp horisonten. Moloen må imidlertid ikke skilles fra land. Sjøen, solen og himmelen er kjempebra gjengitt. Bilder med slike motiver hever seg med et mer ''avlangt'' format.
Torunn B.

Hjertelig takk til dere for hyggelige og konstruktive kommentarer og råd. Vedr. min manglende beskjæring, så ville jeg gi inntrykk av en sovende by under all den gryende himmelen. Men selvføgelig skal jeg prøve meg litt frem på PS for å se om jeg liker det bedre beskåret.

Torunn :-)
Leif L.

Fint lys og god dybde i himmelen, litt for mørkt nede. Mvh LL
Helge S.

Jeg synes det var et kjempeflott bilde, har virkelig sansen for de klare fargene som dominerer bildet.
Torunn B.

Takk skal du ha, Helge!
Du skulle sett det i virkeligheten. Det går ikke an å feste den tredimensjonale uendelige og luftige følelsen over skyene helt til papiret. Glad du likte det jeg fikk til i alle fall.

Torunn :-)
Carsten A.

Bra, med gode toner. Enda bedre om det ikke hadde hellet til venstre (lett å rette opp!). Tåler også endel beskjæring oventil - til ''blyantformat'', som gir en bedre kompisisjon!
MVH CA
Torunn B.

Hallo, Carsten!
Takk for råd. Dette var ett av de førte bildene jeg la ut her. Jeg er blitt mer bevisstgjort på horisont etterhvert, takket være konstruktive kommentarer til meg og andre. Det kan sikkert beskjæres i overkant. Da blir det et helt annet bilde, men sannsynligvis bra det og. Jeg var bare så fascinert av den HØYE himmelen der jeg sto på balkongen om morgenen. Måtte bare få med meg ''alt''.

Torunn :-)
Geir O.

Hei
Regisrerer bare at du er glad i lys; kort sagt en positiv type.

GBjo
Torunn B.

Hei, Geir!
Tusen takk! Det var sannelig en koselig hilsen en sen lørdagskveld. Du har rett i at jeg er glad i lys. Flott at du syns jeg er positiv. Men det er da sannelig du også som gir sånne meldinger som dette.

Ha en fortsatt fin helg.
Hilsen Torunn :-)
Avsluttet .

Hei Torunn !

Fant bildet ditt fra Fuengirola som minner meg om mange fine vinterferier der. Fint lys og stemning, nesten så en føler det fine klimaet og lukten av havet også ...

Mvh Kjell H
Torunn B.

Hei, Kjell!
Takk, så hyggelig. Jeg har bare vært der en gang. Reiste på en ukes aleneferie tidlig høst 1999. Og koste meg veldig. Passelig stor by. Tok en heldagstur til Granada også, og lokalbussen til Mijas en dag. Dette er tatt fra 10. etasje i hotel Pyr. Sørspania er deilig, og det blir nok flere turer.

Hilsen Torunn.
Avsluttet .

Hei igjen :o)
Lyder kjent, mange motiver og mye spennende lys der på vinterstid. Kanskje det dukker opp flere bilder fra området på disse sidene ??

Mvh Kjell H
Torunn B.

Hei igjen, ja!
Jeg har mest ''vanlige'' feriebilder fra sommer, men kanskje jeg kan finne et par til som jeg kan legge ut her? Kanskje du har noen fine vinterbilder. Dem må vi få se. Gleder meg.

Torunn :-)
Jørgen S.

Hei Torunn!
Etter min mening er dette et nydelig bilde helt i min smak, liker spesielt godt måten du har fanget opp skyformasjonene på. Er derimot ikke så begeistret over at horisonten er skjev; jeg ville ha rettet den opp her.

Hilsen Jørgen
Torunn B.

Hei, Jørgen!
Så hyggelig at du likte bildet. Det var helt utrolig å stå å se på himmelen i virkeligheten. Enig med deg om horisonten.

Torunn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu