Veggen
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jan O Ø.

Hei. Fin innramming med mye grønt på sidene. Ellers et ikke alt for spennende bilde kanskje.
Mvh Jan O.
Stig Børre E.

Skjeve bjørketrær med høstløv - javel.
Finner for å være ærlig og seriøs ikke noe annet ved dette. En dokumentasjon av bjørkekratt.
Fine farger da.
Gunnar H.

Steinulf, bra idè til en høstmosaikk, men jeg synes det mangler en prikk over i'en i dette bildet. Det gule løvet i høyre bildehalvdel blir litt for dominerende, samtidig som kantene til høyre og venstre virker litt tunge (kan også ha med min skjerm å gjøre). Men jeg ser at det brønne løvet bidrar til en innramming. Kunne kanskje også vært spennende å se mere fremtredende stammer? Gunnar
Knut L.

Hei Steinulf - dette har jeg prøvd, men det er et motiv som er mye mer spennende og vakkert i virkeligheten, enn avbildet. Det blir for flatt og intetsigende, mangler noe.

Du får ha meg unnskyldt, men jeg kan ikke dy meg og det er godt ment; - jeg minner om en av de gamle vikingkrigeres hjertesukk; - '' drep meg, herre konge, men ikke med graut !''

mvh og med
;-)
Knut
Inger-Lise S.

Om du kutter ca 1/3 oppe og får et nedre kvadrat, tror jeg det blir bedre. Og du har i hvertfall et bilde som sier:''Strålende høst!'' :-)

Inger-Lise
Steinulf L.

He,he, det blir kanskje for mye graut.. og helt uten smørøye, for å holde oss til billedspråket.

Enig i at det kan bli for pregløst uten interessefangeende detaljer.
Stig B.

Et av mine største problemer med høstbilder er at opplevelsen ved å være på stedet er større enn det jeg klarer å formidle fotografisk. Det er vel det samme jeg føler her. Det er nok noe uforløst over dette motivet.

Mvh Stig
Hege J.

Dette var nok et mye vakrere skue i virkeligheten enn på bildet. Ikke lett å sette fingeren på noe konkret, men det ble kanskje litt flatt og kjedelig. Forstår at du tok bildet, i håp om å gjengi den fine ''mosaikken'' bladteppet utgjør. Ikke helt topp, dette, men du tåler nok å høre det. ;-)
Utsnittsforslaget til ILS tror jeg har noe for seg.

Mvh Hege
Anne Grethe L.

Et bilde som hvem som helst kan ta. Gjør seg best som kvadrat. Kunne muligens bli brukt som bakgrunn for et høstdikt trykt i sort skrift. Men som frittstående bilde.....?
Avsluttet .

Hei Steinulf
Jeg må nok si meg enig i kommentarene ovenfor, det er vanskelig å klare å formidle det du så ved et slikt opptak. Har prøvd meg på slikt jeg og, men skal du klare å vekke noen sanser til betrakteren trengs det et eller annet interessepunkt, som f.eks. som i ditt bilde bilde nr. 199757.

mvh arild
Stine J.

Hei Steinulf,

Høsten har mange fine motiver, ikke alle er like lette å gjengi. Dette er vel et av dem. Et kvadratisk format hadde nok gjort det noe bedre, men du mangler også noe på skarpheten her. Et fint skue i virkeligheten var det nok. :-)

mvh Stine
Magnus S.

Ordinært bilde fra en eller annen bjørk, Det er ingenting her som for meg formidler hverken stemningen eller følelsen av høst. Syntes bildet blir kaotisk.
bedre lykke neste gang.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu