the unknowing
Utstyr
  • sort kamera
  • gjennomsiktig glass
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160269} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Andreas L.
Veldig flott og bra. Jeg likte stemningen godt. Jeg synes du har plassert likene? bra, litt tilfeldig i forhold til gravsteinene. Bildet og tittelen passer bra sammen, noe som ikke alltid er tilfellet i visse bilder :).

-Andreas
Arne S.
Mesterlig!
Dag J.
Utrolig stilig, rett og slett. Teknisk er jeg mektig imponert.
Eirik H.
Dette var skikkeleg stilig. Eg likar særleg at lika ser ut til å svømme/grave seg nedover. Dette er noko av det beste eg har sett frå deg.
Erik Altmann M.
Wow, for et fantastisk bra kunsverk. Dette kan du virkelig.
Egil E.
Jaja, snasent. Føler ikke for å pirke på noe her.
André M.
Dette er veldig bra, Erlend!: Todelingen i bildet, ''graverhistorien'', fargetonene, sammenhengen mellom det organiske i røttene og kroppene som søker nedover. Guffent bra. Mesterlig, ja.
Fred S.
Går så til grader rett hjem hos meg dette, og kryper langt ned i de mørkeste krokene i underbevisstheten min !

vh fred
stian w.
Ideen er genial, sinnsykt kult med kroppene som svømmer seg nedover!
Likevel er det noe som skurrer i øvre del, høylysene på gravene flyter litt for mye ut og er muligens litt for lyse for min del.
Men for all del, TØFT er det!
Espen A. I.
Dette er helt fantastisk! Utrolig fotomanipulasjon. Har sett på bildet ditt seks sju ganger idag og blir aldri lei av det. Uansett, det her er Prima! Stå på og gi oss flere godbiter.

Mvh Espen AI
Karina S.
WOW! Dette vekket noe i meg!! Hadde kunnet hatt dette på veggen, uten tvil!! Utrolig bra!! Har ikke noe å utsette her jeg.

Med vennlig hilsen Luci
Avsluttet .
Two thumbs up
Eli L.
Et kjempespennende motiv som vanlig fra deg. Du er jammen kreativ og har mye på lager tror jeg. Synes imidlertid det er noe med perspektivet her som ikke stemmer hundre prosent, forgrunnen mot det bakover. Uansett et bilde som jeg ikke glemmer og det er desverre alt for lenge mellom hver gang jeg ser et bilde som engasjerer såpass.
Erlend M.
Tusen takk for kommentarene! Skulle noen ønske å ta en nærmere titt er det noen utsnitt av steiner etc her: http://erlendmork.com/gallery/unknowing.shtml
Kristoffer L.
Det er en god idé bak dette bildet.

Imidlertid er jeg enig med Eli når hun sier at det er noe med perspektivet som ikke stemmer.

Etter min mening kommer det av at elementenes relative proporsjoner ikke går overens.

F.eks. virker levningene i jorda veldig små i forhold til den tilsynelatende enorme trestammen og roten i forgrunnen, selv om de ser ut til å være på omtrent samme plan i perspektivet. Denne trestammen virker også aldeles enorm i forhold til de andre trærne, mens personen der bak virker veldig liten i forhold til disse (små?/store?) trærne. Gravstenene virker store i forhold til denne lilleputt-personen, men samtidig bittesmå i forhold til det samme, ''enorme'' treet til venstre, hvis rot ser ut til å ligge på omtrent samme plan i perspektivet som den fremre gravstenen gjør.

I sannhetens navn skal det sies at å gjenskape proporsjoner og perspektiv riktig, langt fra er noen enkel oppgave. Her forholder du deg jo til disse elementene omtrent som om du var en tegner/maler, og bygde opp et bilde fra helt bunnen av.

Selv om idéen er god, forstyrrer disse mer grunnleggende problemene såpass mye at jeg ikke får bildet til å fungere.

- Kristoffer
Stine J.
Hei

Kikket på dette bildet for et par dager siden og får det ikke helt ut av hodet. :-) Creapy og til ettertanke. Meget bra gjennomført.

mvh Stine
K. H. R.
ingen tvil om at du er en av de som mestrer den digitale teknikken best her inne. Hadde du blitt ferdig med fjortiss/død/fordervelse/metal tematikken så kunne det blitt skikkelig intressant..

Dan
Stein-Erik G.
Det er med spenning jeg sjekker om enkelte fotografer har lagt ut noen nye bilder - og en av dem er så absolutt deg. Maken til sammensetning av fantasi, mystikk, PS-kunnskap osv. osv. har jeg aldri sett.
Fortsett å publisere dine kreasjoner. De er en fryd for oss som liker denslags.

/Stein-Erik
Toini B.
Helt sinnsykt bilde. Jeg rett og slett elsker det!!
Du er vannvittig flink!
Dette må jeg studere nærmere og mange ganger.
Stjerner i boka!

:)
Stig Morten S.
Veldig stilig! Dette hadde jeg virkelig sansen for. God ide og fin gjennomføring.
Frank W. G.
Fantastisk bra.

Frank
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu