Tønna ved Glomma ! Ved en feiltagelse kom den med ramma som hovedbildet og uten ramme som versjon 2.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-19 21:45:02
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d 70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160682} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Gro K.

Jeg liker motivet, komposisjoen og fargene, men den rammen ødelegger hele bildet...
Steinulf L.

Du har et eget forhold til rammer.-) Liker flatene og fargene i v#2.
John H.

Prøv med en ramme i en rødfarge fra treverket.
Lars-Anders M.

Liker bildet. Bra med farver fra selve bildet i rammen. Ok.
Andreas S.

Hei! Og takk for hyggelig kommentar på mitt bilde! Likte denne tønna godt jeg, fin koposisjon som nevnt over og klart best uten ramme. Hvor står tønna? Mvh. Andreas D
Asbjørn Hammervik F.

Vil ikke si at ramma ødelegger hele bildet, den er forsåvidt en grei måte å framheve det på, fargene harmonerer jo flott. Fra avstand trodde jeg det var en del av bildet, og det gjorde det ganske spennende. Jeg ser for meg at det kunne vært ganske artig å rammet det inn i ei ramme som var malt i de fargene... :D

Bildet i seg selv er flott, men jeg ville kanskje prøvd å fatt med litt mer av den fine veggen, og dermet hatt litt mer pusterom til overs for tønna. For eksempel plassert den nede i et hjørne av bildet.
Lars-Anders M.

Bra både med og uten ramme.
Avsluttet .

En tunna med spår av tidens tand. Glad i sitt utryck och färg, att åldras behöver inte innebära dysterhet och svårmod! ;o) Hoppas jag åldras med samma glada färg som tunnan i din bild!
Husets röda färg lyfter fram tunnan. Jag gillar versionen utan ram bäst, även om ramen är underfundig i sina färger som hänger ihop med motivet.
Mvh
Elisabeth
Gunnar G.

Jeg håper ikke kritikken min rammer.
Selvfølgelig har rammen ikke noe med bildet å gjøre, i alle fall bør ikke et bilde vurderes ut fra rammen. Så min vurdering av bildet (uten ramme) er at balansen ikke er god. I utgangspunktet et spennende bilde. Det er vel noe surrealistisk med et tønne utfor et vindu slik som her. Men billedmessig er det svakheter. Tønna står nesten midt i bildet. Vinduet er på bildets venstre side. Sammen gir det en motivmessig overvekt mot venstre. Bildet er derfor ikke i balanse. Hvis du har mulighet for det - lag et nytt bilde hvor tønna dominerer den høyre billeddelen, og vinduet den venstre. Hvis ikke - så var dette et godt forsøk - og jeg ønsker deg lykke til med neste bilde. Motivsynet ditt er godt, selv om ditt syn på rammer ikke helt harmonerer.
Igjen - det er ikke min mening å ramme deg - bare bildet....
(som egentlig er best uten ramme)
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu