Vinnubreen ved Innerdalen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-21 21:30:34
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
ingebjørg fyrileiv g.

Kjempefint tåkelag i fjellene/breen!
Men synes at forgrunnen er litt for dominerende.
Et kutt på 2-3 cm hadde gjort seg.
Fine linjer og konraster.

hilsen ingebjørg
Inge S.

Hei.
Syns dette ble meget klart og fint.
Enig med litt kutt i bunn.

Mvh Inge
Stine Merete F.

Hei! Et vakkert bilde, kunne godt tenkt meg et bilde med bare himmelen og de snødekte fjellene, enig i at forgrunnen kunne vært kuttet noe her. Har sett på de andre bildene dine også, må si du har mange fine naturbilder!
mvh Stine
Bente K.

Det er noen flotte naturperler du har å by på. For en utsikt som åpenbarer seg her, og for en opplevelse det må ha vært å være der.. Dette lanskapsbildet synes jeg er veldig bra. Liker versjon 2 best.
mvh Bente
Avsluttet .

Hei
Så var det denne snøen, ja den er fin på bilder, men bare det:)

Eventyrlig med det tåkelaget på toppene, og bilde er veldig bra i farver, men jeg føler at her ligger noe mer spennende utenfor bildets kant, spesiellt på høyresiden, fjelltoppen der har sikkert enda mer å by på utenfor bilde også som jeg har lyst å se, så sånn sett er jeg ikke helt fortrolig med komposisjonen. Men nå var det jo breen du ville vise oss, og det er vel det som ligger midt i bildeflaten.
Bra med kuttingen i bunn på v2.
Men jeg tror jeg ville valgt et annet utsnitt, tettere, eller endret standpunkt får å få formidlet breen på en annen måte.

mvh arild
Bjorn F.

Takk for hyggelige komentarer. Det var ikke bare breen som fasinerte meg , men kontrasten av den snehvite breen og de grønnkledde åsene jeg ville ha frem.
Hilsen Bjørn
Johan G.

Hei. Dette er kanskje det bildet du har jeg liker best. Heldig med lyset som lager skyggeparti i det mørkegrønne området og i lysere fjellpartier. Lurer på om det kan tjene på å beskjæres til en ren firkant med utgangspunkt fra øvre venstre hjørne (skjære bort høyre side). Hvis du har dette i rawformat, tror jeg også du bør passe på at det grønne ikke blir for mørkt, men det skal alikevel være mørkt. Tror også dette bildet kan tjene mye på å være stort. Masse potensiale, og rett tid og rett sted. Oppsummert synes jeg du har vel litt mange klassiske motiver i mappa di, men jeg får skikkelig lyst å dra til Innerdalen. Ser ut til å stille i klasse med hjemmlige lyngsalpene. I og for seg er det ikke noe galt i å ta klassiske naturmotiver, skulle ønske jeg hadde tatt flere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu