Høstfarger i Trollheimen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-23 11:42:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161105} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Motivet er kjempefin men det blir totalt ødelakt av den overdrevene bruken av oppskarping!

Mvh Kyrre Lien
Avsluttet .

Hei Bjørn

Synes å kjenne igjen dette stedet. Et bilde som jeg ikke likte så godt. Dette derimot er veldig fint, synes forgrunnen er meget bra, videre så synes jeg at bilde har de fleste interesseområdene i høyre bildekant, jeg har skrollet litt frem og tilbake og merket meg følgende:
Kutt i bunn slik at elven kommer inn i bilde rett over høyre bildehjørne, her er det fint med elven og videre over myra til den lille høyden med stener og noen trær øverst der. Bilde avslutter fint med flotte fjell i horisonten.
Og når jeg nevnte kuttingen i bunn så er det også bra å kutte ganske mye på venstresiden, der er det svært lite spennende elementer, ja jeg ville kuttet helt bort til den største snødekte område i fjellet i bakgrunnen, eller kanskje du burde få med skydekkets avslutning på himmelen der til venstre.

Ja, jeg syntes så vel om dette bilde ditt med flotte farver og rent og pent bilde, men hadde allikevel lyst til å komme med mine synspunkter om et annet bildeutsnitt.

mvh arild
Odd E. k.

Et flott bilde, der du har erindret de fine høstfargene. Når en står slik ute i terrenget, så blir en fenget av alle de forskjellige fargene som finnes, og en vil liksom prøve å få med det meste. Bjørketrærne fra midten og ut til venstre veier opp mot bekken til høyre og høydedraget med steinene til høyre veier opp mot de store fjellene til venstre. Den store flaten i forgrunnen er med på å gi dybde innover i bildet med sine flotte farger. Et fint komponert bilde og utsnitt.
Bjorn F.

Hei. Takk for att dere har brukt tid på dette bilde og spesiell takk til deg Arild for tips om endringer som jeg har tatt til følge i en redigert utgave.Som du sier Odd så blir en lett fenget av av alle de vakre fargene og storheten i naturen, så det er fort gjort å miste blikket for detaljene , alt blir så overveldene så det er viktig å bruke tid.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Hei Bjørn
Jeg synes v2 ble pent og innholdsrikt.

Du er flink med naturbilder.

mvh arild
Bente K.

Jeg så et lignende bilde i stort format i glass og ramme på et treningsenter i dag. (Var det tatt av deg kanskje?) Høstrød lyng i forgrunnen og snødekte fjell i bakgrunnen er vakkert. Versjon 2 ble bra. Et flott bilde som viser hvor storslagen natur vi har i Norges land.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu