Frost II
Skarpheten på bladene er ikke optimal. Betyr det at bildet er mislykket? Dette skal ikke være et botanisk artsfoto, men et forsøk på å fange en stemning...

Utsnittet er vel mer tradisjonelt enn det forrige.
Bildet inngår i albumet Rimfrost -
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161254} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Sidsel A.

Nå har jeg gått frem og tilbake mellom disse to siste bildene dine til jeg nesten ble svimmel. Jeg synes ikke bildet er mislykket fordi om ikke bladene er optimalt skarpe, men jeg er vel enig i noe av det som sies under det forrige bildet at de blir litt vel mye. Tror f.eks. dette bildet hadde vært bedre rent komposisjonsmessig om du bare hadde hatt kvistene i bakgrunnen og det ene gule bladet til venstre. Fargene gir den riktige stemningen - i overgangen mellom høst og vinter.
mvh Sidsel
Avsluttet .

Blir nok litt svimmel, ja... fokuset ligger et sted mellom bladene og grenene - i ingenting =P Velg ett av dem :)
Roger V.

Hei
Et bilde er ikke mislykket om det ikke er opptimalt skarpt. (min personlige mening)
Her syntes jeg det ble for mye rot. Tenker på bladet på høyre side og bladet i underkant som er kuttet. Enig med CK. Du burde velge et av elementene.

Roger
Janne L.

Fargene tiltrekker meg ved dette bildet også, men så er det de samme fargene som forige bilde. Du klarer ikke formidle det du forsøker på. Bildet gir meg ikke noe mer enn en fargeopplevelse.
Janne
Inger-Lise S.

Fine høstfarger her. Uskarpheten tjente ikke dette bildet, men jeg er enig med Roger i at et bilde ikke nødvendigvis må være skartp! Her syns jeg det ble litt mye, slik at komposisjonen kunne vært bedre...Så vet jeg at du kan bedre og:-)

Inger-Lise
Jan O Ø.

Hei. Neida, bildet trenger ikke være mislykket av den grunn. Synes likevel at uskarpheten er litt for stor her. Men en skikkelig høststemning har du greid å formidle.
Mvh Jan O.
Camilla S.

Hei

Det meste er allerede sagt, fin høststemning, men jeg savner rett og slett litt mer skarphet. Dybden i bildet er der, men siste finishen mangler. Ellers ok:)

-Camilla
Marion N.

Stemninga er der, men det som fenger mest er fargane. Likevel må eg seie at eg blir opphengt i den fråværande skarpheten, er nok foreløpig veldig tradisjonell i mitt bildesyn:)

Mvh Marion
Bente K.

Jeg ser symbolikken med vinterens kalde farger mot høstens varme farger, det har du formidlet veldig bra her. Hadde et eller flere av høstbladene vært skarpe ville jeg nok likt dette bildet bedre. Dette bildet synes jeg er litt ryddigere enn ditt forrige frostbilde. Ideen din om å fange en stemning synes jeg er god og du har et godt utgangspunkt i dette motivet. Slik opplever jeg dette bildet, men det er jo som sagt en smaksak.
mvh Bente
Avsluttet .

Hei Steinulf
Som i det forrige bilde så synes jeg at bilde har fine avpassede farver, og her har du snudt på skarpheten.
Eneste jeg ville hatt anderledes er at jeg ville ikke hatt korningen i bildet.

Ellers meget fint.

mvh arild
Avsluttet .

Fine farger i dette høstlige bilde.

Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu