Dale
Dale er en liten bygd på Grytøya i Troms, like utenfor Harstad. Flere og flere har gjennom årene flyttet fra bygda og det er i dag kun noe få fastboende igjen. Det er i grunn synd, for det er et fantastisk flott sted.
På vei hjem fra skitur i påsken ble vi møtt av denne solnedgangen. Slutter aldri å bli inmponert av solnedgangene nordpå.
Utstyr
  • Canon ixus 430
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tor-Erik E.

Vakkert, rett og slett vakkert!!!

Tor-Erik
Kristoffer N M.

Jeg syns det var noe veldig kjent med de fjellene! Er fra Harstad selv og her har du virkelig klart å fange et av de mange spesielle øyeblikkene når sola kommer opp og går ned. Kjempefint bilde.

kristoffer
Andreas S.

Hei! Dette var veldig pent og godt komponert. Selv om jeg tror det er ganske kaldt her så tilføyer sollyset de nødvendige varme fargene. Fin-fint!

Mvh. Andreas Diederich
Edvin S.

Noen øyeblikk er uforglemmelig, og for deg må nok dette være ganske så uforglemmelig, og at du att på til har fått festet det hele til et bilde, vil nok gjøre at du alltid kan mimre om dette.

Det som er så fint med bildet ditt, og fasinerte meg, er hvor mørke omgivelsene er, med klare avgrensninger til sollyset.

Her trenger du ikke ''elgen'' for at dette skal fremstå som et meget vakker solnedgangs bilde. Meget flott komponert.

Likte dette ... ;-)

Mvh ~ Arne
Øystein E.

Tusen takk for alle de hyggelige komentarene!

Ja, dette var virkelig et uforglemmelig øyeblikk, og vi ble stående en stund bare for å nyte det. Hurtigruta går faktisk rett forbi her. En ser lykta ved innseilingen til Risøyrenna som en liten strek, midt i ''gropa'' mellom nordspissen av Hinnøya på venstre og Andøya på høyre side.

Gleder meg til å komme tilbake hit med det nye kameraet. Naturen her er helt fantastisk og man kan fråtse i nydelige motiver.

Takk igjen!


mvh
Øystein
Kristi D.

Oi! Nydeleg. Her har du jammen vore på rett plass til rett tid! Rett og slett nydeleg! Det er ingenting eg vil endre på her! Gratulerer.

Beste helsing Kristi.
Joárr Larsson B.

Hiver meg på det andre sier. Vakker bilde med flotte farger og god skarphet.
Camilla S.

Heisann

Rett og slett meget serverdig bilde fra denne bygden.
Solnedgangen var helt fantastisk, samtidig som du har fint dokumentert hvor dette er tatt fra.
Flotte farger, knallbra farger, ja.. dette var jo flotters!
Pent utsnitt også, er ikke noe jeg ville forandret på.

-Camilla
Avsluttet .

Dette var riktig så flott. Fantastisk solnedgang i imponerende, storslott natur. Må bare nevne at det ikke er Andøya men Andørja du ser der på høyre side (skandianvias høyeste øy; var selv der en langhelg i høst og ble mektig imponert over naturen.).
Magnar B.

Nydeleg kveldsbilde. Likar at du har fått så fint lys på bygde i forgrunnen. Flott!
Øystein E.

Takk igjen for alle hyggelige kommentarer, det varmer!


Tomas: Takk for kommentaren, naturen er som du sier storslått der oppe. Det stemmer at Andørja er Skandinavias høyeste øy, med Langlitinden på 1277 m.o.h. Andørja er faktisk også Nord-Europas mest fjellrike med 11 topper på over 1000 m. Nå skal det nevnes at Grytøya, som dette bildet er tatt fra, ikke ligger langt bak med Nona på 1012 m.o.h. Det er jo også litt spesielt at Rolla (kjent fra filmen ''Fuckin' Rock'n' Rolla'' og naboøya til Andørja) er Norges mest vannrike øy i forhold til flateinnholdet. Og som kjent er jo Hinnøya Norges største øy, så det er mye rekorder her oppe. Men både Rolla og Andørja ligger i Vågsfjorden, øst for Harstad. Dette bildet er tatt vestover fra vestsiden av grytøya, som ligger nørdvest for Harstad. Så det er faktisk Andøya vi ser på bildet. ;-)


mvh Øystein
Avsluttet .

Hehe, slik går det når man forsøker å fortelle lokalkjente hvor de er :). Jeg var ikke klar over at begge disse øyene var så nærme hverandre geografisk. Jeg ser meg nødt til å komme tilbake til harstadområde for å få utnyttet de fantastiske fotografiske mulighetene ved en eller flere anledninger.
Bjorn F.

Hei.
Dette er meget vakkert og stemningsfullt .
Hilsen Bjørn
Odd Tore S.

Meget vakkert!
Et bilde til å nyte, ingen kritisk analyse fra min side her.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu