Takk for denne gang høst.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var kjempefint! Storslått norsk natur med nydelige farger.
Finner ikke noe å trekke ned på , selv om jeg leter...
Bra.

Hilsen ingebjørg
Gunnar G.

En velkomponert naturstudie fra fjellheimen i høstfarger. Bildet er kanskje ikke verdens mest spennede, men er likevel et fint bilde fra fjellheimen. Jeg tror jeg for egen del hadde beskåret bildet litt fra høyre, f.eks. tvers gjennom de to buskene på høyre side. naturen på høyre side av disse er liksom ikke helt med i hovedbildet som er elva og naturen bak. Du har brukt såpass kort lukkertid at elva ser ut som elv, og endel skumdråper er fanget inn, slik at man ser at det er litt fart i elva. Fint!. På min skjerm er bildet litt mørkt. Egentlig stråler gjerne naturen av lys her oppe, men av egen erfaring vet jeg at digitalbilder har visse vansker med den store kontrasten.
hilsen
Gunnar
Odd E. k.

Et flott bilde med et fint utsnitt. Fine høstfarger der du har en fin balanse i bildet med jordvollen til venstre og fjellbjørker i høyre bildekant. Elva i midten med trærne i svingen gir dybde i bildet sammen med fjellet i bakgrunnen. Et meget fint komponert bilde.
Inge S.

Hei.
Et herlig fargerikt høstbilde. Her har du fått med det meste
fra fjellheimen. Flott.

Mvh Inge
May O.

God kveld Bjørn.

Virkelig flott høststemning!
Takker for opplevelsen:).

Vennlig hilsen
May
Avsluttet .

Oi.. det var MYE flott å se på her hos deg! Rett og slett et nydelig naturbilde med god plassering/utsnitt og farger så det holder:) Skal ta en titt på alle bildene dine fremover;) -Jens
Espen A. I.

Ditt beste høstbildet til nå Bjørn! Denne har dybde, farger, himmel, vann, trær, ja det meste. Jeg går nesten så langt å si at dette er perfekt.

Mvh Espen AI
Bjorn F.

Takk for alle hyggelige komentarer, glad for att dere likte dette bilde som er en av mine favoritter.
Hilsen Bjørn
Mari W.

Fantastiske farger!
Avsluttet .

Føler meg nesten hjemme her nå jeg, så mange vakre motiver du har høstet her, en ren og skjær naturopplevelse du har delt med oss på en veldig god måte, takk skal du ha.
Ja, lurer på om dette er et av de peneste, liker veldig godt komposisjonen og det lille men viktige detaljen i elveutløpet som skaper litt liv i bilde.

Veldig trivelig å følge deg med disse vakre motivene.

mvh arild
Bjorn F.

Takk til deg Mari og Arild for komentarer.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu