Fra en fuglefotografs begredelige liv...
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHadde jeg enda hatt en D200, da...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161741} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Tor-Erik E.

Her ramler jeg fullstendig av lasset. Har studert bildet lenge, men finner ikke noe budskap. Så her må andre hoder hjelpe til, eller at du forteller selv hva du vil sette fokus på med dette bildet...

Tor-Erik
Reidar T.

Jeg må nok si meg enig med Tor-Erik her. Ser ikke helt budskapet med bildet.
Angående det du sier under ''teknisk'', så vet jeg at med riktig teknikk og god bildebehandling er det kamera du har veldig bra. Så hvis jeg forstår den kommentaren riktig så tror jeg ikke et evt. D200 er løsningen for bedre bilder.

RT
Hege J.

Tror jeg tar poenget, jeg da... ;-)

Ikke enkelt å være fuglefotograf... I mangel på fugler, er motivene til venstre alt som ''dukket opp''.
He, he. Ser deg for meg, med innstilt kamera, klar til å knipse i akkurat rett øyeblikk. Fokuset er stilt inn på den utlagte åten, men hva mangler. Jo, nettopp: Fugler! Så ventetiden blir brukt til å fotografere alt annet.
Til slutt kom det riktignok en, men den kom ikke der du hadde tenkt, så derfor ble hodet ute av fokus (bildet til høyre)!
Slik tolker ihvertfall jeg denne serien, synes dette var litt morsomt. :-)

Mvh Hege
Steinulf L.

Takk,Hege, som jeg skulle sagt det selv.
Linde G.

Det måtte så klart en kvinne til for å tolke denen collagen. Tittelen gir jo mye svaret her da, og jeg så også humoren i dette. Man tager hva man haver, selv om man ønsket noe annet. Det var flott satt sammen og lekker dandert.

Hilsen
Linde Gilberg
Torbjørn K.

Artig motasje dette her. Synes spesielt månen i bakgrunnen gjør seg bra, men den hvite bakgrunnen bak kjøttmeisen synes jeg blir litt for kontrastfylt i forhold til den blå bakgrunnen. Bildet av bladet synes jeg ble veldig fint, og dette kunne fungert meget bra som enkeltstående bilde.

Torbjørn
Stine J.

Hei Steinulf,

Det var godt at Hege tolket dette, jeg er litt treig i dag. :-) Morsomt.

mvh Stine
Ole Birger S.

Hei. Det ser ut som bildene er dagens fangst, og da endte jeg opp med omtrent samme resultat som deg i dag. Månebildet må vi ha tatt omtrent samtidig. Det som glapp for meg i dag, var en flokk med flotte sidensvanser. Jeg likte kortet og spesielt teksten. -olebig-
Ann F.

Jeg for min del holdt på å flire meg ihjel. Umiddelbart. Så jeg hadde ingen problemer med å tolke deg.

Planen er fugl, men det eneste som er resultatet i så måte er en uskarp rakker - og selvfølgelig har den også plassert seg slik at kontrasten er for stor så bakgrunnen bare MÅ brenne ut. Resten er motiv som blikket streifer innom mens man sitter der.
Takk for en god latter på en morrakvist med såpass isete og ujevnt føre at jeg nesten ikke turde gå over plassen fra veien til inngangen på jobben.

Mvh Ann
Odd Tore S.

Skarpt og fint portrett av brødsmuler. Bladet er litt vissentbrunt, og har sluttet å fly. Men du har god øyekontakt med kjøttmeisen, det må da gi bra med plusspoeng. Og månen holder seg i allfall i ro.
Budskapet er klart og godt, utfordringene står i kø!
Likevel savner jeg mitt favorittmotiv: Bevegelsesuskarp kvist med litt enda mer uskarp halefjær i øvre høyre hjørne.
Og dette ble en meget vellykket bildeserie sammenlignet med min av spissmus i snøen.
Odd Tore

Jan O Ø.

Hei. Morsomt.
Mvh Jan O.
Magnar B.

veldig morsomt! Ja sånn kan fangsten bli rett som det er … om ein jaktar på fuglar eller andre motiv… men av og til brusar blodet når det klaffar meir enn du hadde forestilt deg… det er vel derfor vi stadig drar ut igjen… Stå på!
Tor-Erik E.

Hahahaha... Var visst ikke helt på nett i det jeg skulle tolke budskapet, men nå når jeg leser andres kommentarer gikk det fort opp for meg. Morsomt og bra utført. Uvesentlig å si noe om komp og teknisk, siden det ikke betyr all verden i dette bildet...:)

Tor-Erik
Bente K.

Et slikt ærlig hjertesukk fra en fuglefotografs begredelige liv tror jeg kanskje mange av oss kjente oss igjen i. Å ta blinkskuddet er neimen ikke lett. Å fremstille det med selvironisk humor skal du ha all ære for.
mvh Bente
May-Lise L.

Hadde heller ikke noe problem med å tolke dette. Skjønte med en gang hva du ville fortelle, og syns det er et godt bilde på hvordan det kan arte seg å fotografere småfugler. Knallmorsom sammensetning :)
Chr. G.

Godt fremstilt! Dette gir meg mye!
Kristel S.

Hei, takk for dine ord som, ledet meg inn her :)
Dette syntes jeg var sjarmerende! -Et veldig godt påfunn også, kreativt. Ikke nok med at du ikke har hatt dagen her (innen fuglefotografi i alle fall), men fuglen ser atpåtil sinna ut på deg! Ha ha, en veldig herlig fortelling det her, takk for at du deler din begredelighet med oss! ;)

Mvh Kristel.
Kurt S.

He,he...artig montasje. Utfordringene står i kø ser jeg.
Godt gjort av Hege å tolke bildet slik.
Litt humor i foto dottens hverdag gjør godt-:)
Mvh Kurt
Helge A.

Dette synes jeg er en meget bra dokumentasjon/ billedgjøring på hvor vanskelig det er for oss ''fugleamatører'' å ta et bilde av disse små flaksende fjærkreene :-)
Mine forsøk så langt har uten unntak blitt slettet ved første gjennomgang av bildene.

Helge
Avsluttet .

Berømmer også Hege for hennes gode kommentar.

Collagen funker utmerket og månen skaper det lille ekstra her.

Du fikk meg til å trekke på smilebåndet også her Steinulf.

Svenn
Venche J.

Jeg ler og kjenner meg igjen. BRA Steinulf. :)

Wenche.
Janne L.

Det er en stund siden jeg har vert inne å kikket på bildene dine, men jeg måtte dra frem dette for det var fantastisk flott. Her har du jobbet mye. Og det var virkelig verd strevet.
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu