Høstrufs
Skarp,men uskarpt i kastene. For rotete?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-29 17:58:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Tone A.

Eit haustbilde der ein mest kjenner den kalde nordavinden! Fine haustdetaljar i bildet, men hadde du ruska opp det brune ugraset først, så hadde bildet blitt meir ryddig. Fint med bjørkestammen i venstre kant med snøklatten under.
Godt med den rolege bakgrunnen med dus farge. Er vatnet islagt? Fine fargar.
''Det er haust, det ruskar ute'', av Arne Garborg, minner dette bildet meg om!
:) Tone
Avsluttet .

For rotede ja..og det hvite på bakken forstyrrer, spesielt når man ikke kan se hva det er.
Rufsede i kastene..ja fin beskrivelse av hva du nok forsøkte å oppnå, men jeg tror at bilde kanskje hadde gjordt seg ennå bedre med rimelig eller mye lengere eksponeringstid...Nå er det bare litt for uskarpt noe som ikke understreker eller forsterker og motivets bevegelse godt nok...og opplevelsen av vind i kastene...

odd
Avsluttet .

Hei
Synes bilde inneholder mange spennende elementer, og føler at komposisjonen sitter bra, gir en følelse av å stå der, kjenne og høre vinden.

Likte dette jeg, og håper inderlig at det er snø det hvite i forgrunnen.

mvh arild
Torbjørn K.

Du er inne på noe her, og får absolutt formidlet den sure høststemningen har. Jeg synes kanskje, som du selv er inne på, at det blir litt vel rotete. Hva med å kutte ca 1cm under ''horisonten'' i bildet. Da vil du fjerne mesteparten av rotet i forgrunnen, og fremhevet bevegelsene som etter min mening er hovedfokus i dette bildet.

Torbjørn
Bjarne B.

Litt rotete, men også ein bra framstilling av haustvinden og det kalde gufset den har med seg før vinteren kommer for alvor.

Mvh Bjarne
Roger V.

Mye rot skal jeg si min ærlige mening. Enig i det Odd F sier.
Det finnes mange ulike måter å formidle høstens forskjellige faser, dette falt utenom for meg.

Roger
ingebjørg fyrileiv g.

Rotete, kaldt...guffen stemning.
Ga meg nok ikke så mye.

Hilsen ingebjørg
Stine J.

Her ser det ut til å være ruskete vær ja. Fargene og bjørka til venstre er vel det jeg liker best her. Ellers syns jeg nok dette blir litt vel rotete. Du har både mange elementer; blader, grener, snø, vann etc. etc. og bevegelsesuskarphet pga vinden. Kombinasjonen blir litt i meste laget.

mvh Stine
Jonny E.

Hei hei

Det blei i hvert fall mye og forholde seg til.

Eg liker bevegelsen i bladene og vannet mot en stødige stammen, eg villa unngått forgrunnen, ditt bilde:bilde nr. 189614 synes eg var mer vellykket angånde forgrunn.

Ha ei god helg

. JonnyE
Stig B.

Denne gangen ble det for mange elementer, som ikke spiller godt sammen ved å forsterke hverandre i en komposisjon. Jeg trenger å forsterke ''less is more'' i mange av mine bilder, det samme gjelder vel kanskje her.

Mvh Stig
Inger-Lise S.

Rufsete og litt rotete,ja. Likevel er det noe med bildet som tiltrekker meg. Umulig å forklare, for jeg liker jo rendyrking:) Men det er noe her..

Inger-Lise
Sidsel A.

For meg ble bakken og snøen i forkant litt for rotete. Synes bjørkestammen, vannet og de grønne greienen i vannet er nydelig. VIlle selvfølgelig ikke bli så ''høsthustrig'' hvis du kuttet opp til vannet, men høststemning likevel.
mvh Sidsel
Tor-Erik E.

Kanskje litt rortete som andre kommenterer. Men jeg hadde sansen for de bevegelsesuskarpe områdene. Du er inne på noe her, men ikke helt i mål.

Tor-Erik
monica p.

Hallo Steinulf.
Kjerringa mot strømmen som jeg er liker jeg hovedversjonen best her, greit nok at det er mange elementer i bildet, men det er jo akkurat slik skogen er, og her synes jeg du har fått med de fine fargene og ruskeværet på en flott måte.
Kjempeflott naturbilde dette.
Mvh Monica:o)
Avsluttet .

Tja, ble nok litt mye ja. Litt for rotete og ikke noe ''bestemt'' øyet kan hvile på.

Mvh Kyrre Lien
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu