Sidensvans
Tror det er sidensvans,kanskje noen kan bekrefte eller korrigere det. Dette er et 25% utsnitt av billedflaten tatt i ettermiddag kl 16.30 på ca 30 meters avstand. Bildet bærer vel preg av det.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-30 00:22:02
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger344
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jonas L.

Typisk sidensvans dette ja.

mvh JL
Linde G.

Kjenner du de derre sidensvansene eller ? Det virker som om du har blitt enig med fuglene om at de skal sitte symmetrisk oppover i treet her, veldig stilig. Har du gjort noe med bakgrunnen eller var det sånn ?

HIlsen
Linde Gilberg
Rolf J.

Litt blasse farger?
Rolf
Avsluttet .

Hei Steinulf

Ja det var de fuglene ja, dette bilde sier ikke så mye mer en her har du funnet et liten flokk med sidensvans på gjennomreise.

Veldig fine fugler dette her, men det får du ikke gjenngitt her.

mvh arild
Kurt S.

Du beskriver selv hvorfor bildet ikke ble helt på topp teknisk og når det gjelder fargene.
Synes likevel bildet ble bra.
Kom bare på en ide. Dersom du tok vekk fargene i fuglene slik at de ble helt sorte og fremstår i silhuett ville dette, ettersom det er slik en fin symmetri i bildet, fremstå som et grafisk utrykk mot den rolige bakgrunnen.
Mvh Kurt
Stine J.

Hei Steinulf,

Et fint utsnitt av treet med disse flotte fuglene. De tekniske svakhetene har både du selv og andre nevnt før meg, så det lar jeg være. :-) Syns forøvrig Kurt's ide om å gjøre fuglene om til siluett er god.

mvh Stine
Espen A. I.

Det som slår meg her er at alle ser forskjellige veier og det gir bildet et artig preg. Liker faktisk at himmelen er død her, så vi konsentrerer oss om fuglene.

Mvh espen AI
Eli B.

Kanskje ikke så bra teknisk, med langt hold o.s.v., men bildet er likevel artig og apsolutt severdig.
mvh Eli
Steinulf L.

Kurt's forslag er lagt ut. Det gir en fin grafisk effekt. Linde, bakgrunnen er en tåkegrå himmel, har ikke gjort noe med den.
Kurt S.

Ja det var slik jeg forestilte meg det-:)
Flott!

Gunnar H.

Steinulf,
jo 100% sidensvanser de her. Det som gjør bildet mest interessant er fuglene som inntar de ulike posisjonene i bildet. Det gjør bildet svært severdig. Hadde gjerne ønsket større oppløsning og skarphet, men likevel bra dette. Gunnar
Fred S.

Nesten så jeg tror at disse sidensvansene bevisst landet i din og min hage for at vi skulle skvære opp i forhold til småkranglingen vår, Steinulf....
I alle fall, jeg liker dette bildet bedre enn det siste du la ut av sidensvansene, og jeg liker originalen aller best, den uten silhuettene. Enig med Espen; den hvite bakgrunnen fungerer helt OK, og selv om det er fristende å tenke ''grafisk'' i forhold til den, fungerer det mer enn ''grafisk'' nok for meg med full detaljtegning av fuglene; det hele blir ganske så pent.
Ser enkelte reagerer på kvaliteten: Javel, kanskje ikke helt skarpt, men det mangler ikke mye, og i forhold til min ''the Birds'' er kvaliteten i bildet ditt strøken.

vh fred
Roger K.

Hei og god søndag, Steinulf!
Det har vært lite tid til foto nå så det blir bare små drypp innom her en tid. Ser du har jobbet godt, men tar for meg dette bilde. Det faller så absolutt meget godt i smak. To versjoner som jeg ikke vil skille ut da jeg synes det var godt å få sett versjon 1 før siluettversjonen ble lagt ut. Hvit bakgrunn stemmer godt til. Skarpheten er nevnt men sjenerer ikke.

Ha en fin søndag

Mvh RK
Morten W.

Ikke lett å få de såpass bra i det lyset du hadde her.
PS. Anda vant!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu