Vintergardin mot sommerliv
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-30 22:24:30
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-11-01 12:49:08
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Per Ove H.

Delikat og litt dystert på samme tid. Komposisjonen med nett/garn som gradvis tetner mot høyre billedkant fungerer veldig bra.

Mvh
POH
Christian H.

Dette likte jeg. Original idé som fungerer bra. Fargetoner, lys, dybdeskarphet og utsnitt er perfekt. Men: jeg syntes vi skal gi vinteren en sjangs før vi begynner å lengte...
Steinulf L.

Et poetisk farvel med båtsesongen. Teknisk bra, med spenning i komposisjonen. Bra dette.
Ketil K.

Underfundig og med et godt fortellende poeng. Synes likevel det ble litt mye å forholde seg til i bildet. Tror det skyldes den mørke skyggen under båten i opplag som drar blikket til seg, og som reduserer den lette, lyse stemningen i bildet ellers.
Stine J.

Delikate og lyse toner. Garnet med snø og vanndråper på som en gardin foran båten som kan skimtes bak. Vemodig at båtsesongen er over for denne gang. Kan forøvrig være enig med Ketil om det mørke feltet under båten.

mvh Stine
Kamran K.

bra observert, det er ikke hverdag jeg ser på noe slik, bra toner og kult med båten i bakgrunnen, v2 etter min smak

MVH K.K
Fred S.

Egentlig var dette garnet lett som en sommergardin, men det lover jo bra; kan ikke være noe annet en en mildt og snøfri vinter som skjuler seg bak noe så luftig som denne vintergardinen. Faktisk mer optimisme enn tristesse i bildets lyse gråtone også.

vh fred
Jan O Ø.

Hei. Fin tekst som står fint til bildet. Synes versjon 2 har for tett utsnitt. Hold på originalversjonen.
Mvh Jan O.
Christian H.

Enig meg Jan, bildet er ikke det samme i v2.
Ann F.

Takk for kommentarer til den lille vemodige første vinterstemningen.

V2 ble laget for å se ordentlig forslaget som kom frem om beskjæring i bunnen, beskjæringspunktet ble valgt slik for i alle fall å få med den ene store snefilla som hadde havnet i fiskegarnet.

Jeg synes det mangler noe der, i V1 ser man at det fortsatt er grønt gress under båten så det vises tydeligere at vinteren kom litt overraskende, så jeg velger å behodle V1, men takk for forslag, innspill og meninger. Mulig det kan lettes opp litt i mellomtonene i V1 så grønnfargen kommer bedre frem.

Mvh Ann
Odd Tore S.

Dine gardiner hindrer hverken inn- eller utsikt, men gjør seg bra med litt snø balanserende i mønstret. Var det dette som het filerte gardiner og var in på 50-tallet så lenge solen ikke tok knekken på trådene i rutestrukturen? Her er det opplagt mønsteret som har kortest levetid.
Ganske fixt, og bra sett og skutt av deg.
Jeg velger meg nok v1 her, den er jo lys og optimistisk i forhold til det synet som møter meg utenfor vinduet her.
Om dette holder fram, må jeg vel overveie overgang til NIKON d200 pga at den er klimatett og har betjeningsknapper som kan betjenes med valne fingre. Men det var et høstdeppa sidesprang.
Odd Tore
Line .

Fargetoner, lys, dybdeskarphet og utsnitt er veldig bra. Liker versjon 2 best. Synes det mørke i bakgrunnen på v1 er for dominerende.

Line :)
Christian H.

Fremdeles v1. Litt av det dystre ved vinteren forsvant i 3'ern etter mitt syn.
Avsluttet .

Veldig bra. Så skarpt og tydelig!
Ann F.

Takk også til dere siste. Setter pris på de ulike meningene, men V1 er nok min egen favoritt blant dem. V2 for snau, V23 for lys og lett i grønntonene under båten.
Artig når ''gamle'' bilder blir dratt frem igjen, med mengden bilder her på fotodotten virker det som alt som er eldre enn 2 dager sklir stille over i glemselen i de aller fleste tilfeller.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu