Flaggspett
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • Nikon D2H
  • Nikon AF-I 500/4 D IF ED
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger456
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hans-Gunnar H.

Lækkert! har ikke noe annet konstruktivt og bidra med her!
Må nok gå igang selv på plassen min!
mvh Hans-Gunnar
Stig B.

Ser du har mulighet for flere vinkler på opptaksstedet ditt.

Uvanlig positur denne gangen, avviker fra den klassiske som får karakteristika så godt fram. Teknisk er det godt, selvsagt, med fin detaljering og bra glimt i øyet. Avstemte farger i omgivelser, fugl og bakgrunn. Litt tett utsnitt.

Er ikke helt sikker på om dette er den optimale posituren, må titte flere ganger :-).

Mvh Stig
Arne Rugeldal S.

Eit flott bilete av flaggspetten! Skarpt og fint!

Mvh
Arne RS
Svein B.

Hei, og takk for kommentarer folkens.

HGH: Spetteforing er alltid spennende. De er artige fugler med forskjellige utseende og adferd artene i mellom, og når en har en foring plassert slik at det er muligheter for forskjellige arter, så er det med spenning en kan sette seg til å vente. Så kom i gang, de er på full leting etter gode matplasser nå.

SB: Jeg er egentlig ganske sikker på at denne posituren IKKE er optimal med tanke på å formidle flaggspettens kjennetegn og detaljer- ikke noe fuglebokbilde mao. Dette bildet syntes jeg selv formidlet mer adferd og personlighet, og portretterer på den måten flaggspetten på litt andre kriterier enn bare utseende. Om flere deler mitt syn på det er jo en annen sak.

I kveld var foressten gråspetten innom, så da må det vel også bli litt satsing på den etterhvert.

ARS: Takk for hyggelig kommentar.

Mvh
Svein B
Avsluttet .

Litt trangt og rotete, og man ser lite av fuglen. Fint at du jakter på noe utenom det vanlige - men her engasjerer du meg dessverre ikke slik du pleier å gjøre.

Ole Petter D.

Veldig bra bilde. Ut over hva andre har kommentert synes det utmerker seg med god dybdeskarphet. Merker også at foringsplassen blir mer populær for hver dag nå. Det kommer stadig nye arter til.
Ole Petter
Jan O Ø.

Hei. Flott bilde. Synes det forrige hadde finere lys på selve fuglen. Men bra dette også, for all del.
Mvh Jan O.
Christian H.

Enig med Knut-Sverre. Dette var ikke like bra som det forrige under tjuka. Dessuten ser bildet litt undereskponert ut, det er en del å gå på i histogrammet.
Anne-Lise B.

Hei Svein
Jeg synes dette er et fint bilde av flaggspetten, et bilde der det ser ut som den er på leting etter noe, ikke bare står oppstilt.
Fint glimt i øyet, skarpt og fint.

Mvh Anne-Lise
Ketil K.

Teknisk er gjengivelsen av flaggspetten, både blikk og fjær glimrende. Også flott lys. Men synes det forrige ble bedre siden det der er mer fortelling i bildet.
Svein B.

Takk for nye konstruktive kommentarer alle sammen.

Dette er et bilde som jeg selv liker bedre enn det forrige flaggspettbildet jeg la ut- mest fordi jeg ser en handling her- som ALB sier- ''det ser ut som den er på leting etter noe, ikke bare står oppstilt''. At man her ser mindre av fuglen er egentlig noe jeg gladelig ofrer for å kunne få inn litt innhold eller handling, sammen med miljøet. Men spørsmålet er om jeg klarer å formidle den handlingen eller innholdet jeg ser- ut til dere som ser på bildet!?

Jeg registrerer at de fleste av dere liker bedre mitt forrige bilde, og flere synes at det bildet forteller mer enn dette- og da får jeg egentlig svært gode svar- jeg har ikke lykkes helt med min ide her, men jeg får samtidig mange nye ideer å jobbe videre med.

Takk igjen til dere alle.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu