Stemning ved Gutulie-sjøen
Her ser dere et bilde av fotografen. Selvportrett er ikke lett. Jeg måtte løpe mange ganger for å få til dette:-)
Selv synes jeg at jeg klarte å fange det makiske lyset som var der den kvelden.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • AF-S Nikkor 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBruk av stativ, med lang lukkertid.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
+1
God dag Arve,

Åssen står det til?

Får sug i magen når jeg tenker tilbake på de fine turene vi har hatt sammen i trysilelva.

Husker du den gangen da to store harrer reiste likt å tok hver vår flue?

Fine bilder, mye god stemning.

mvh
Tommy
Christian H.
+1
Bra dette. Fint at du har fristilt deg selv fra skogen på andre siden. Fargene er fine. Det kan umulig ha vært særlig lang lukkertid du har brukt på dette bildet?

Anbefaler å spandere et par hundrelapper på en ML-L3, atlså en fjernkontroll til kameraet.

Bildet minner meg om at jeg fikk fuktet snøret alt for lite i sommer... :(
Gunnar G.
+1
Endelig et nattlig fiske-silhuettbilde hvor vi ser hele (eller i alle fall mesteparten) av fiskeren. BRA. Det har vært flere fotografier her den siste tiden som ikke har klart dette. Fotografiet ditt har imidlertid svært mye himmel med, og jeg tro du får større fokus på det som er hovesaken, nelig fiskeren og vannet, ved å beskjære himmelen. Begrunnelse: Ethvert hvitt punkt eller hvit flate i et bilde vil tiltrekke seg oppmerksomhet automatisk (vi kan ikke la være). Dette tendensen blir sterkere dess mørkere resten av omgivelsene er. Så jeg vil foreslå en hårdhendt beskjæring av himmelen, nesten helt ned til de høyeste tretoppene (pause med ny sjekk av bildet) Nei kutt like over den avlange skyen til høyre, den skyen må være med i bildet.
Siden alt ellers av natur er sort, er det vanskelig å se nedre kans, når bildets bakgrunn også er sort. Prøv med grå bakgrunn. (Dette er et råd jeg selv nettopp har fått med et tilsvarende sen-kveld, natt-bilde like etter solnedgang).
Gunnar
Christian H.

Glemte at jeg hadde tenkt å foreslå beskjæring; nå har Gunnar gjort det, så jeg støtter ham!

Forresten enig i at det noen ganger kan være hensiktsmessig med andre farger på bakgrunnen. På den annen side må man også ta hensyn til at en grå (eller enda verre, hvit) bakgrunn vil stjele lys, slik at detaljer som ellers så vidt kan sees, vil forsvinne.
Nikolai T.
+1
Nydelig siluetter i både fjell og person. Herlige farger der det er farger og fine svarte flater. Bra komposisjon, vinkel og balanse. Dette likte jeg.
Svein O.
+1
Har sittet å beundret bildene dine flere ganger, og jeg stopper alltid opp ved dette ene her. Mulig det vekker minner fra den tiden jeg drev med fluefiske midt på 90-tallet. Synes du har fått frem den gode stemningen som viser kosen og roen ved fluefiske. Fargetonene i bilde liker jeg også, det gir litt mystikk i bilde slik du har eksponert dette.
Enig i beskjæringen som nevnt over. Att du er god på landskap også er det ingen tivil om. Det er flott å beundre alle bildesjangerene dine, fra natur, fiskere, modell, absolutt.

Jeg titter nok innom igjen.
Ha en flott helg Arve!

mvh
Svein.
Dag Tore ..
+1
Hei..Teknisk meget bra fiskebilde fra harrens og ørretens rike nør Femunden Håper det ble bra med fisk.....DAG/Lørenskog
Arve Herman T.

Nei denne dagen ble det dårlig med fisk. Men det er som regel meget godt fiske i denne sjøen. Så det var litt merkelig at fisken uteble. Men mistet en flott ørret der. Men slik er det jo alltid. eheheh

Takk skal du ha Dag Tore...
Mvh. Arve.
Arve Herman T.

Takk skal dere ha Nikolai og Svein. Setter pris på deres kommentar også.. Så dette varmer et godt gammelt hjerte.
Mvh. Arve.
Håvard F.

Kuttforslag støttes. Ellers et meget godt selvportrett dette Arve
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu