Venter på pappa
Et bilde av vår et år gamle flatcoated/groenendael Pondus som hver ettermiddag tar oppstilling(ligging) foran vinduet for å se etter pappa. Han hverken spiser eller drikker før alle i ''flokken'' er i hus.
Syntes det ble et stilrent bilde, men kanskje litt kjedelig, men det var ansiktet og uttrykket til Pondus som skulle stå i fokus. Har justert litt på bakgrunnen med photoshop. Tok en serie, men dette er det beste syntes jeg.
Utstyr
  • Samsung 1314 digitalt
  • auto.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Samuel J.

Jeg syns hunden var utrolig nydelig. Blikket, poten som ligger der - klassisk for en hund som savner noe :)

Jeg er vel kanskje litt enig i at bildet er en smule kjedelig. Fargene også. Bildevinkelen du har valgt liker jeg veldig godt :D

Det som - for min del - ødelegger dette bildet aller mest, er den hvite ramma du har fra under hunden og ned til bunnen av bildet. Den slags effekt passer ikke dette bildet i hele tatt.

Lykke til videre uansett, fantastisk hund du/dere har :D
Wenche G.

Hei!
Og tusen takk for innspill, Samuel Rostøl! Er helt fersk i dette, og bilde av Pondus er det aller første bilde jeg har lagt inn her. Og du har helt rett når jeg ser etter! Den hvite ramma gikk jeg nok skoa av meg på, men prøver ut litt forskjellig å så blir det vanskelig å se skogen for bare trær innimellom. Men takk for ryddig kommentar!
Hilsen Wenche G.
Steinulf L.

Sjarmerende. En situasjon jeg kjenner igjen. Den store gulvflaten foran hunnden understreker ensomheten. Bra dette.
Hege H.

Synes dette bildet var kjempesøtt. Litt enig med kritikerene over ang. den hvite ramma, men pytt, pytt... Synes du virkelig har fått frem hundens ''savn'' PS: Klø dyret litt bak øret fra meg. Den var utrolig vakker!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu