Audi A8
En venns A8 i et parkeringsanlegg i Bergen, her har jeg forsøkt å lage et ''symmetrisk'' bilde med linjene i ventilasjonsanlegget i taket.
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70 kitlinse
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger575
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hans Henrik F.
Tøff location som gjør blidet litt ''sci-fi''-aktig. Det eneste problemet med disse linjene og location-effektene, er vel at det kanskje tar litt oppmerksomhet fra linjene på bilen som jo er hovedmotivet. Spesielt siden den ikke fargemessig skiller seg så tydelig ut fra bakgrunnen, blir dette litt problematisk. Lampene i taket gir jo også litt spesielt skinn i bl.a frontruta, men det er ok. Flotte felger i fin vinkel og fin sladding av skiltet er små detaljer som trekker opp. Tror en kutting av litt asfalt i bunnen av bildet ville gjøre seg.
Fredrik O.
Hei Espen!

Her synes jeg du har brukt location på en meget god måte. Har sett en del bilder fra samme sted her på foto.no, og dette er helt klart et av de beste.
Linjene i taket er plassert slik at de ikke tar oppmerksomhet bort i fra bilen, men fremhever bilen i stedet. Bra gjort å få linjene i taket til å få mer eller mindre samme forsvinningspunkt.

Det som gir dette bildet en ekstra piff for meg, er det faktum at du har latt lysene stå på på bilen. Det utgjør et hav av forskjell spør du meg.
Biler blir fort kjedelige på bilder når de bare er ''biler'', her synes jeg du har klart å få til noe mer enn ''bare en bil''!
Bra jobba!

-Fredrik
Aleksander L.
fett bilde espen. kul location og sylskarpt. vill lagt meg litt lenger ned og litt nærmere så ser bilen større ut og du hadde fått de strekene i taket til komme fram enda mere!!
Kult kult.

ALien
Espen V.
Takker for hyggelig og konstruktiv kritikk!

Aleksander, jeg la nettopp ut et annet bilde fra samme anledning hvor jeg tok bildet fra en lavere vinkel. Syntes kanskje ikke det fungerte så bra, men ser hva du mener. Får prøve igjen ved en annen anledning ;)

Camilla S.
Heisann

Knallbra bilde fra Klostergarasjen!
Dette må være en av de beste bil bildene derfra som jeg har sett hittil.
Noe av det som kanskje hjalp deg litt, var lakken på bilen, den står så absolutt i stil til resten av garasjeanlegget.
Fine farger, god skarphet og ikke minst et godt standpunkt.

-Camilla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu