Kriger
Utsikt fra tårnet på utbombet panservogn
Liker bruntonen
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger587
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163505} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Christian H.

Enig i din vurdering. Det jeg ikke liker er venstre hjørnet som er alt for lyst. Det burde vært bedre balanse i lysnivået på venstre og høyre side av krigern. Liker heller ikke speilbildet i brilleglasset, skulle gjerne sett mer av øynene - et polariseringsfilter ville hjulpet her. Tommelen gjør seg og det er fint at du har fått litt lys på halsen, slik at det ikke bare blir et hengende hode. Jeg mener bildet har en del å gå på i forhold til skarphet og det hadde vært en fordel om bakgrunnen var blendet litt mer vekk. Hudtonene er bra og bildet er slett ikke ille, men det er altså en del ting som kunne vært bedre.
Erik Altmann M.

Du har klart det igjen. Bra bilde og en sterk karakter. Bra fokus på rust og ansikt, glir godt inn i hverandre. Skulle kanskje sett mer av hånda hans, eller kanskje ikke i det hele tatt. Bare tommelen virker litt forstyrrende for meg. Uansett et veldig bra bilde. Mvh Erik
Hege Kristell H.

Jeg har også sansen for dette bildet, og jeg er enig når det gjelder fine bruntoner. Jeg føler at grunnlaget for å få direkte kontakt med personen på bildet ligger der, men som hr. Hylland nevner synes jeg refleksjonen i brilleglassene er forstyrrende. Men når det er sagt må jeg rose deg for å ha fanget øyeblikket på en flott måte! Dette bildet vekket iallefall nysgjerrigheten min:)
Mvh Hege
Thomas M.

helt enig. dette var interessant. hvor tok du det ? fine fargetoner og bra fanget. flott og et annerledes vinklet portrett ! veldig veldig bra Helge.

mvh thomas mørch
Leif Håvard H.

Takk for kommentaren til ''eternitt(y) Vedr. fotoet ''Kriger'' så er dette absolutt et godt bilde. Skikkelig rå innramming. Ha en fin dag mvh. L.Halland
Åsmund I.

Enig i det som er sagt om det lyse til venstre og refleksen i brillene. Ellers liker jeg dette godt. Flott uttrykk på mannen i luka, tommelen er det lille ekstra og passer godt inn, fine farger over det hele og bra komposisjon.

Mvh Åsmund
Judit W.

Absolute super portrait!

Judit :)
Anne Lene B.

Hei Helge.
Et flott portrett fra din hånd!
Komposisjon, fargetoner og utrykk. Flott!!

Mvh
Anne Lene
Tarjei Ekenes K.

feit struktur

bra med hodet som titter ut.

mulig du kan hente mer bak brillene
selv om det gjør mye av utrykket

liker dette

:-D ! tarjei !
Stian S.

Oioioi, likte dette veldig godt!
Likte den blikkkontakten man får ved at det er litt vanskelig å se gjennom brillene hans!
Erland P.

Hej
Et meget dejligt portræt du har lavet her
erland
Thomas Alexander V.

Bra! Et spennende portrett dette her. Liker innrammingen og også gjenskinnet i brilleglasset.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu