Blåmeis i høstmørke
Utstyr
  • 300D
  • 100-300/4-5.6USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bent O.

Hei Kaare

Dette var et meget bra artsbilde av blåmeisen!! Sylskarpt, bra dybdeskarphet og meget behagelig bakgrunn. Dette har du grunn til å være fornøyd med.

Mvh Bent
Christian H.

Ganske så bra av blåmeisen dette. Utsnittet er tett og posituren er fin. Skarpheten er ok, men kunne nok vært en del bedre. Ser ut som du har skarpet opp litt mye noen steder, for eksempel i det grønne på ryggen. Skulle gjerne hatt litt større dybdeskarphet, i det minste burde nebbet vært i skarphetsplanet. Litt synd at kinnet er utbrent, men fint at du har fått med glimt i øyet. Greit nok at bildet heter ''Blåmeis i høstmørke'', men jeg mener en liten oppletting av mellomtonene vil gjøre bildet bedre uten å komme i konflikt med tittelen.
Stig B.

Enig med BO; et meget bra artsbilde, med skarpt og fint øye, fine farger og rolig og fin bakgrunn. Ok positur, fine farger, Ser ikke noe utbrent på min skjerm?

Mvh Stig
Gunnar G.

Jeg har lært, som en tommelfingerregel, at hvis øyerefleksen er skarp, da er bildet skarpt. Så for meg er dette bildet skarp nok til at jeg må konkludere med at dette er et av de absolutt bedre fuglebilder jeg har sett her (og etterhver er det blitt noen). Det er en liten uskarphet ytterst mot halen, men i det totale bildet er dette relativt ubetydelig. Du har vært svært heldig med bakgrunnen, noe som mange fuglebilder ikke har klart å få til. Komposisjonsmessig også bra. Jeg har faktisk ingen konstruktive forslag til beskjæring! (Nåvel da, hvis du ønsker det kan bildet faktisk tåle en ørliten beskjæring ovenfra, - men dette er finplukk på detaljnivå).
vennlig hilsen Gunnar
Ole Birger S.

Fint bilde. På min skjerm ser det ut som noe PS-arbeide er utført til høyre for, og i avslutningen kvisten, (kloning og bluring). Dette er ikke noe pluss for bildet, og PS-jobben kunne ha vært utført bedre. -olebig-
Jon Erik V.

Flott bilde men jeg er enig med sistnevnte kommentarer av OBS, hvor bildet har tydelige spor av ps-arbeide.. hvis ikke så har du noe å forklare.. :-)
Ellers var det veldig skarpt og fin dybde i bildet!

Mvh Jon
Odd E. k.

Et flott blåmeis med et fint utsnitt. Blåmeisen er fint fanget og i fokus. Det som trekker ned bildet ganske mye er den alt for mørke bakgrunnen. Det blir en alt for stor kontrast mellom den mørkebrune bakgrunnsfargen og de lyse flotte fargene til blåmeisen. Også kvisten den sitter på er veldig mørk og gjør bildet hardt å se på. Ellers et fint fanget bilde!!
Magnus A.

Hei Kåre.Kjempebilde av en av skogens vakreste småfugler.Ser at den sitter på den kvisten som du hadde satt opp rett foran fotogluggen min i kamuflasjehytta vår.Må si at jeg noen ganger ''savner'' et zoom-objektiv når fuglen kommer så tett innpå.
mvh.Magnus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu