Admiral
Kontreadmiralen skuer ut over Narvik og ser om alt går riktig for seg når Marinen trener i Nord.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-12 01:21:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Brennvidde25mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Christian H.

Solid hårvekst! Ser ut som en som får det som han vil. Omgivelsene u bakgrunnen, dramatikken i himemel, lyset og det svakt skjulte gliset i skjegget bygger opp om dette intrykket. Skal jeg pirke litt ser det ut som maskeringsarbeidet er litt unøyaktig rundt nesa, og jeg kunne kanskje ønsket meg ørlite mere detaljer i den utbrente delen av himmelen.
Avsluttet .

sier ikke reglene moderat hårvekst? haha!
Håvard H.

Det gjør vel ingenting når du har høyere grad enn reglene selv ;-)
Avsluttet .

sånn var det ja, nå husker jeg det!
Øystein E.

Neimen er det ikke Sandbekk på tur. Skal lete lenge etter en mer ''ekte'' marinemann! Settingen er god men synd med den utbrente himmelen.

mvh Øystein
Avsluttet .

synes det er teit å henge seg opp i utbrent himmel. vertfall siden det ikke er mulig å gjøre noe med det uten en dobbel ekspo. Lyset er nok målt på ansiktet til ''sjefen min''. og da må det gå på bekostning av lysere partier i bilde (himmelen). Og komposisjonen er så god, at den ikke trekker noe oppmerksomhet vekk fra motivet. det var min mening denne fredags kvelden!
Camilla S.

Heisann

Mektig portrett, og ikke minst store busker i ansiktet...! For min del, så er dem faktisk en del av bildet, du har fått denne admiralen til å fremstå som en virkelig høy person i tjenesten. Dybden er bra, utsnittete er flott, fin skarphet, og det utbrente i himmelen sjenerer meg absolutt ikke.

-Camilla
Øystein E.

Det er aldri teit å si sin mening om et bilde så lenge den er saklig, mener nå jeg. Den utbrente himmelen kunne sansynligvis vært unngått ved å ta bilde fra en annen vinkel. Men det kan også være at det ikke var mulig å unngå det i dette tilfellet. Uansett; man kan være uenig i andres meninger om et bilde men man bør holde seg for god til å kalle de teite.

Nok om det, beklager om jeg tok oppmerksomhet bort fra bildet her. Som sagt liker jeg det bortsett fra den nevnte himmelen, som for meg stjeler litt mye oppmerksomhet fra admiralen selv. Men jeg er enig med de andre; Dette er en mann som stort sett får det som han vil og det får du godt frem her. ;-)

mvh Øystein

Håvard H.

Er nå hjemme og ikke på Haakonsvern og ser at skjermen min på leiren er for dårlig da jeg nå oppdager mangler med bildet som jeg ikke klarte å se tidligere. Det er veldig kornete og ''fargeleggingen'' jeg har gjort er litt ujevn og for sterk i noen partier. Testet derfor ut en enkel versjon i kun grønn fargekanal S/H.

Angående de utbrente partiene som kommenteres så må jeg si at alle kommentarer er gode kommentarer, men at jeg subjektivt sett må si meg enig med Fredrik i at det blir litt teit å avskrive et helt fotografi på grunn av et stykke utbrent himmel. Dette er selvsagt opp til enhver å bedømme, men selv legger jeg vekt på helhet og inntrykk i vurdering av bilder før jeg eventuelt orker å dra frem tekniske småting som ikke alltid har noe med inntrykket å gjøre. Det blir liksom litt søkt å måtte dra frem noe man kanskje driter i for å fremstå som konstruktiv og kritisk, selv om dette ikke var noe jeg mener hendte i dette tilfellet.

Da fikk jeg sagt det også. Takk for kommentarer!

HH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu