Slik dei små ser det, #5.
Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger780
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Dag T.
Kult, passe mystisk og skremmende. Ser ut som om du ser et lekestativ der oppe.
Merethe W.
Enda et glimrende bilde i denne serien. Og det står seg bra også uavhengig av de andre bildene. Mystisk, skremmende, dvs helt enig med Dag.
Odd Tore S.
Jeg ser bilringer opphengt i kjetting, omgitt av lys, muligheter for lek og moro, men langt der oppe i enden av den uskarpe trappa, som må overvinnes først.
Symbolikken må da bli noe slikt som om denne lekegreia er fristende, utfordrende, og litt eller mere farlig. Man må psyke seg opp trappa til lyset og den leken som måtte finnes der.
Etter min mening ville det være ganske meningsløst å kommentere bildene i denne serie om det ikke var mulig å leve seg inn litt i barnesinnet når man ser de. Jeg synes at du har lyktes med dette her.
Odd Tore
Dag J.
Glimrende igjen. Du viser en fin utvikling i denne serien, og en gjennomført gjenkjennelig stil. Dette er absolutt litt skremmende, og er nydelig utført.
Merethe W.
Jeg er bare såååå misunnelig på dette bildet.
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Merethe: Eg må innrømme at eg ved dette biletet har latt meg inspirere av den røffe stilen du har på dei siste bileta dine. Sjå td. på kornstrukturen her. Så inspirasjonen går begge vegar! Holga og Polaroid er forresten ein god kombinasjon :)
Erlend B.
Den var finfin. Jeg lar meg inspirere.

Erlend
Steinar Dahlen V.
sorry mac....... men eg synast bilde var for kronete og uskarpt
men iden var veldig fin .

*Steinar*
André M.
Ja, dette er bra. Står bra på egne ben, uavhengig av serien. Skremmende. Flashbacks av å føle seg liten. Du må ha god hukommelse/innlevelse og skildrer det mesterlig. Bra!.
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Steinar: Biletet er uskarpt og kornete med ei meining her. Tenk deg eit lite born som skjelver. Det er iallfall det eg ønskjer å oppnå. Men om det lukkast er derimot opp til sjåaren, så takk for innspelet.
Tove E.
Spennende og unik serie du jobber med for tiden. Jeg liker den veldig godt, både idéen og det ferdige resultatet. Jeg er derimot mer usikker på tittelen, synes at den blir ganske bastant og ledende i forhold til tolkningen av bildene. Like mange barn ser glede og utfordringer der du gjennom bildene presenterer frykt og hindringer. Derfor håper jeg at du også har et lyst og lett barnesinn på lager, for å komplettere serien.
Merethe W.
Jøss, det var hyggelig å høre!
Dag T.
Jeg er uenig med Tove. Mens alle kappes om å vise barna som så lykkelige som vi håper at de er så synes jeg det er bra å vise en annen virkelighet. Det er en alvorlig sak å være barn, og bildene dine viser litt av de vanskelige sidene.
Merethe W.
Enig. Ut fra det virkelighetsbildet man har når man er barn tror jeg ikke man opplever verden som særlig mer harmonisk enn som voksen - sikkert litt blandet slik som for de fleste av oss. Problemer eller motgang barn støter på er store ut fra deres perspektiv og på bakgrunn av hva de har opplevd før; de vet jo ikke noe om hvordan det er å være voksen. Våre problemer kan være mer alvorlige sett utenfra, men så har vi også en helt annen erfaringsbakgrunn å benytte når vi skal takle dem.
Amund Blix A.
Jeg synes du treffer utrolig bra med denne serien, bilde nr. 204330 ga meg en skikkelig flashback til barndommen, jeg husker en pedofil mann som prøvde å lokke meg med seg hjem når jeg var en 6-7 år gammel, og bildet ditt beskriver løpeturen hjem veldig godt, skremmende saker....

Jeg våger å si at dette er noe av det beste du har gjort, tross dine flotte landskapsbilder :-)

Amund
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Det er heilt medvite at bileta er relativt mørke og dystre. Røyndomen er rett nok meir samansett enn som så, men eg velger ein del av barndommen. Andre for ta seg av solskinnet. Eg skal likevel ikkje utelukke at serien blir lysare i framtida. Kven veit?
Tove E.
Dag: Jeg savner absolutt ikke et liksomlykkelig glansbildebarn i bildeserien, men jeg synes at bildene hittil gir en litt ensidig fremstilling av ''Slik dei små ser det'', hvis jeg skal tolke tittelen bokstavelig. Barn har, på samme måte som oss voksne, veldig forskjellig måte å tilnærme seg en situasjon på. Jeg er enig med deg i at det er viktig å vise også de vanskelige sidene ved det å være barn.
Nina S.
Veldig flott serie, meget god skildring av å se verden fra barneøyne, synes dette bildet skildrer det best.
Nr 1 og nr 4 i serien har en ganske høy kameravinkel, ser du har kommentert dette i nr4 og forstår at du vil beskrive stemninger, men siden serien heter slik dei små ser det, synes jeg kameravinkelen har en betydning, i dette bildet er det et kraftig sug oppover, innover i bildet, noe som for et barn må fortone seg nesten som en umulighet, fantastisk skildring i dette bildet synes jeg.
Det duse, litt vare, litt drømmeaktige uttrykket i disse bildene er veldig godt tenkt og utført.
Mvh Nina
Linda L.
Liker serien din svært godt. Holgaen gir en herlig og drømmende effekt, har stor sans for disse bildene dine. - Linda
Thorfinn B.
savner nok muligens et lite barn der oppe, men utover det: Hemningsløst og rått :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu