Kongeørner
Det nærmer seg Ørnesesong igjen.
Bilder er fra sist vinter
Utstyr
  • Canon EOS 1 D mark II
  • EF 70-200 mm. f2,8 IS.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger686
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164675} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen A. I.
Wow. Jeg vil tro dette er det nærmeste naturen man kommer omtrent. Liker at du tar bilder av ørner i situasjoner og ikke et normalt skarpt portrett. Flott med snøfnuggene. Vakkert detta ja. :D

MVh Espen
Odd E. k.
Et veldig flott bilde der du har fanget en situasjon som forteller noe om det å kunne overleve i tider med lite mat. Ørnen i bakgrunnen er noe uskart og virker aggresiv, slikt et bilde skal være. Ørnen i forgrunnen er skarp og tydelig der den sitter på et rådyr. Snøen som laver ned er med på å gi den stemningen som skal til for å vise det barske miljøet disse fuglene lever i. Et veldig bra fanget bilde, helt i særklasse.
Harald H.
Dette var et deilig og solid bilde. Føler liksom at en er i naturen når en ser på bildet. Stilig at de spiser av et bytte. Skjønner liksom at fuglene gjør mer enn å bare se pene ut for fotografer med lange objektiver... Synes dette bildet var mye mer interessant en mange andre fuglebilder. Snøen setter en nydelig stemning over bildet og situasjonen.
Avsluttet .
Fabelaktig bra gjengivelse av en dramatisk situasjon. God eksponering. Det eneste jeg kan pirke på er at rådyrets fot kuttes av nedre billedkant.

Mvh Åsmund
Svein B.
Helt eventyrlig Rolf, du kan dette bedre enn de fleste og det er inspirerende å se disse ørnebildene dine! Kan være enig i at nederste kant avsluttes litt uheldig, men det blir småpirk her. Går selv i spenning om dagen og undres om kommende sesong vil gi mer fart på åta enn siste sesong.

Mvh
Svein B
Nils B.
Den som venter, den får eller noe slikt.

Ingen ting å utsette på bildet ditt. Kanonbra og som Svein så går vi en spennende ''kald'' sesong i møte. Håper du lykkes i år også, noe jeg er helt sikker på.
mvh Nils
Sigbjørn S.
Man blir litt målløs over slike bilder, samtidig sjekker jeg priser på dette kamera :)

Man all kreditt til fotographen. vet ikke om den busken på høyre sida kunne vært kuttet bort, men det forstyrrer ikke bildet.
Dag H.
Nydelig bilde! Er sånne bilder jeg ønsker å kunne ta selv etterhvert. Tipper du var rimelig nært ørna? Gikk gjennom de andre bildene du har lagt inn her. Utrolig mye bra!! keep up the good work.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu