Boblene
Har satt sammen bilder og endte opp med ganske mange lag i photoshop. Bildet ble til ved at jeg satt og lekte meg. Det jeg har strevd mest med er å få jevne kanter når man klipper ut f.eks boblene. Brukte viskelæret for å jevne disse ut. Dersom noen har noe tips her, er jeg takknemlig for det. Utover det er det ordentlige såpebobler som det er tatt bilde av, slike som ungene kan more seg med i timesvis.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kurt S.
Vet ikke hvilket verktøy du har brukt for å markere boblene. De verktøyene jeg bruker mest er lasso-tool, magnetic-lasso tool og magic wand.
Med korrekt bruk av disse skal markeringen gå greit. Når det gjelder magnetic lasso og magic wand blir det lettest dersom boblene skiller seg klart ut fra bakgrunnen. D.v.s at det er tilstrekkelig lysforskjell mellom boblene og bakgrunnen.
Quick-mask skal også være en god funksjon for markering. Der er jeg foreløpig litt grønn men tror jeg må lære meg dette.
Uansett: Synes du har gjort en veldig god jobb.
Bildet/montasjen synes jeg ble superbra.
Gutten ble passe diffus i bakgrunnen og boblene, med fine farger og med samme mønster inni, danner fine gjentakende former diagonalt oppover i bildet. Disse balanserer flott mot den store bobla øverst til høyre.
Bakgrunnen ble rolig og med fine nyanser.
Dessverre er det kommet noe fargestøy inn i bildet. Betrakter man bildet på litt avstand sjenerer dette likevel ikke vesentlig.
Skikkelig kreativt og godt jobba.
Mvh Kurt
Eli B.
Tusen takk for kommentaren, jeg har brukt magnetic-lasso tool. Og noe lasso-tool for å bedre utskjæringen. Det som da blir problemet er skarpe kanter, men jeg trenger å øve meg mer på dette.
mvh Eli
Kurt S.
I see-:) Har ikke tilgang til P.S her jeg sitter nå men mon tro om det ikke skulle gå å lage en rund markering inni kula - velge select inverse - en relativt høy feather og deretter tone forsiktig ned ytterkanten.
Eli B.
OK, det var en god idé, skal prøve det i kveld.
mvh Eli
Bente K.
Her synes jeg du har fått til et spennende og severdig bilde ved hjelp av PS. Såpeboblene som vi ser i 3 ulike størrelser og som danner et gjentagende mønster i bildet, synes jeg ga bildet en fin spenst og form. At vi også ser gutten som lager boblene, litt diffust, gir bildet en mening. Når du har fått de små boblene helt runde synes jeg du har et bilde du bør være fornøyd med her.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu