quiet desperation
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger687
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165336} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Stein Rune B.

Fint bilde.
Ole A. V.

Jeg liker bildet ditt, hun utrykker smerte og lengsel, venter kanskje på noe(n), som tittelen sier. Liker den kraftige rødfargen til venstre, men kanskje ikke tønnefortegningen som er ganske fremtredende.

Tittelen drar ned, jeg mener bildet uttrykker alvor, og den lett flåsete humoristiske tittelen passer ikke med budskapet (slik jeg ser det).
Fred S.

Takker til begge. Tror jeg skal gjøre en ting klart: Ole; du er ganske riktig inne på det som omtrent var intensjonen min med bildet, men det er detaljer her som jeg ikke er fornøyd med; fortegningen er en av disse (..og den er sikkert mer enn en detalj i noens øyne..). Derfor valgte jeg den humoristiske innfallsvinkelen, og kall den gjerne flåsete, jeg er troende til denslags også.

vh fred
Tone B.

Hei Fred,

Her ser jeg en dame som er pent kledd og det siste jeg tror hun har i sine tanker er møblene fra IKEA! Med andre ord; synes ikke tittelen du har valgt står bra til bildet flåeste eller ikke. Min tolkning er at hun venter på noe helt annet - en mann kanskje? En annen detalj som trekker mye ned i mine øyner er stroppene på bh'en - ganske usexy spør du meg på en dame som ellers er ganske så lekkert kledd. Liker kontrastene mellom gammel maling, forfall og den flotte damen. Fin positur og plassering av damen. Liker innslaget av den kraftige røde veggen.
Ikke helt i mål i mine øyner denne gangen Fred, men litt justeringer så er du der!

mvh Tone
Fred S.

Hei, Tone; lenge siden sist, kikket på bildene dine og ser det er over en måned siden sist du la ut bilder. Ser også et flott maritimt motiv jeg lover å kommentere ( det nest siste av bildene dine; pent !)
Tilbake til mitt bilde: BH-stroppene; ja ! Grunn to til at jeg velger den ''flåsete'' innfallsvinkelen. Kanskje lite våkent av meg, eller kanskje jeg er for sjenert til å antyde noe om BH-stroppene der og da. I alle fall, bildet ble mindre ''stilig'' enn det skulle være, og som du sier; ikke helt i mål. Og DA er en flåsete tittel tingen, Tone. ( Titteltingentone; fin rytme, fint bokstavrim, slo det meg...)

vh fred
Helge R.

Skikkelig depresjon, utsökt komposisjon. BH stroppene setter prikken over ien. Rödfargen er besnärende.
;)Helge
Jørgen J.

Fin komposisjon, lys og eksponering. For å være litt flåsete, så kunne hun gi vinduet et strøk maling før møblene kommer.
Fred S.

Takk til helge og Jørgen: Jørgen, vi nærmer oss: Poenget mitt med tittelen er jo nettopp at dette ikke akkurat er et typisk ''IKEA-hjem''....

vh fred
Kurt S.

Dette synes jeg ble veldig bra Fred.
Det første som slår meg her er kontrastene.
Synes ikke dama, pyntet og fin, passer inn i disse omgivelsene i det hele tatt.
Det blir på en måte som med mitt bilde av den fæle stolen nede i støa-:)
Hva i all verden skulle en slik stol stå der for? Jeg lyktes kanskje ikke helt da, men du forstår nok hvor jeg vil.
Det å ''plassere inn'' noe helt uventet i et bilde er det jeg vil frem til.
Ingen forventer å finne en stivpyntet dame i omgivelser som dette.
Her er jeg ved poenget for hvorfor jeg synes dette bildet ble så bra.
Det med bh-en har jeg egentlig ikke så god peiling på -:)
Tone har sikkert rett i at det ikke bør være slik. Samtidig tror jeg dette også bidrar til å sette en ekstra spiss på bildet. Det er slike små detaljer som teller med.
Som sagt: Flotte kontraster og et skikkelig bra bilde.
Mvh Kurt

Jan Frode A.

Fortvila over at møblene fra IKEA ikke kommer? Kanskje hun virkelig går på veggene når møblene skal monteres? Jaja, det blir vel en annen historie.
Selve bildet ditt, denne jenta som ser både oppkledd og faktisk litt 'shabby' ut samtidig, gir meg en følelse av mandag mårra blues. Kanskje miljøet rundt forsterker det inntrykket, selv om dagen utenfor syntes både lys og vakker.
Teknisk sett fin lyssetting, men allikevel litt tungt mot høyresiden som ligger i skygge, som igjen gir et noe hardt lys på underarmen der kontrasten mellom lys og skygge kan syntes noe for hard. (Puuuhhhh...det ble en lang og rar setning).
Allikevel, alt i alt et severdig bilde, som kan tolkes på forskjellige måter.

mvh Jan Frode
Espen A. I.

Hehehe. Artig setting og møbelment på dette huset. Ja, når kommer møblene? Hun ser litt sint ut der hun ergrer seg over den trege leveringen.

Over til bildet, som i og for seg er veldig kult som vi ungdommer sier det. Bra at miljøet stemmer med hennes sinnsstemning, det liker jeg godt. Har du prøvd dette i s/h? Eller ble det ikke noe bra? Farveversjonen er i allefall pen..

Mvh Espen
Inger Anne Maritsdotter V.

Tror neppe det er Ikeamøbler den dama venter på, dessuten, i tilfelle trenger det definitivt å pusses opp først;-)
Dama i ''lekre'' klær med litt ''harry'' BH stropper, virker litt malplassert i denne settingen, kanskje det er et gjemmested for henne og elskeren, hva vet jeg?;-)
*flirer enda mer*

Tror nok du har en mening med dette også, en slags humoristisk undertone, som er litt typisk deg.

Artig dette,-)

Inger Anne
Jóhann Á.

Hei Fred!

Nå syns jeg du undervurderer deg selv når du ''toiller'' bort bildet med en flåsete tittel!
For bildet syns jeg vinner litt for hver gang jeg ser på det. Liker lys ''settingen'', kontrastene mellom lyst og mørkt, farger og svart, nytt og gammelt. Men syns det ble litt dumt at stroppene vises så godt. De blir et fryktelig blikkfang, hvor det ikke skal være!

MvH, Johann
Fred S.

Takk til dere også, mange morsomme kommentarer her.
Neida, Johann, det har ikke noe med undervurdering å gjøre, jeg synes også bildet er stilig på sitt vis. Men det er disse stroppene da. Kunne ikke lage noe annet enn en flåsete tittel når de ble så iøyenfallende.

vh fred
Stine J.

Hei Fred,

Damens kroppspråk viser stor fortvilelse eller utålmodighet, bekledningen passer ikke i miljøet. Kanskje hun er forlatt der av sin kjære, eller venter på elskeren som aldri kommer? Stroppene ødelegger kanskje noe, men samtidig ville vel ''a lady in distress/dispair'' ikke brydd seg så alt for mye om BH-stroppene syntes? Kanskje hun slengte på seg kjolen i all hast når elskeren ringte, hev seg i bilen og kjørte til det hemmelige møtestedet deres, uten å tenke over om BH'n syntes? Og så dukker tosken ikke opp! :-D Settingen er røff og dama ville neppe vært der uten en god grunn. Ikeamøbler venter hun neppe på.

Tittelen, vel den ødelegger mer enn stroppene etter min mening. :-)

mvh Stine
Kristel S.

Jeg ser for meg et gedigent nervesammenbrudd - her skal både kvinne og hjem sjaines opp, det litt kjapt, her skal det proppes med flunkende nye, dog billige møbler. En lettvindt, overflatisk og dårlig løsning, desperat. Det samme med hennes kledning, raskt og dårlig gjennomført, igjen en overflatisk løsning.
Jeg må le, jeg ser på en måte for meg det samme hysteri og nevrotiske som Gjertrud - Potetwomen i ''the julekalender'' hadde, der hun pyntet og pyntet og pyntet, og verre og verre så det ut. Men hun her forestiller jeg meg langt farligere i sin sinnstilstand!
Stilig med den vindusplanten, her har naturen begynt å ta tilbake...
Vh Kristel.
Lars-Anders M.

Meget fint. Liker farver og miljø. Ok.
Odd Tore S.

Her var det en mengde kommentarer, ikke uvanlig. Jeg dropper disse og går rett på sak:
Hvor IKEA kommer inn i bildet, aner jeg ikke, om de ikke sponser bildetitler. Men det gjør de ikke.
I det hele tatt har jeg problemer med den unge og hastig velkledde damen.
Har hun avtalt hemmelig stevnemøte i denne forfallets høyborg?
Er det beileren som har gitt sin ankomst til kjenne ved kast av småstein mot vinduet?
Den posituren hun inntar, tyder ikke på dette, den ser ikke særlig imøtekommende ut. Så kanskje er det en småjævel som har været planene, og forstyrrer det hele?
Eller??
Jeg tror at det burde bo en god del motiver her helt uten damer, og enda mer uten IKEA.
Odd Tore
Elise K.

Tenkte ikke i det hele tatt på at dama ikke passet der og at Ikea møbler ikke akkurat var det hun manglet mest, men de bh-stroppene skriker meg i øynene. Det har aldri vært og vil aldri bli fint med hvite bh-stropper under en sort kjole. Ikke under noen stroppekjoler for den del... Jeg henger meg så opp i dette at jeg måtte holde for stroppene for å se det flotte lyset og de fine ''kulissene''. Nei, du må få må dama tilbake uten stropper - for uten dem var det et meget severdig bilde! ;)

Mvh Elise
Sidsel A.

Dette bildet burde vært uten tittel fordi det gir rom for så mange tolkninger, spesielt på grunn av ''bruddet'' mellom damen og omgivelsene. Bildet er kjempemessig.
mvh Sidsel
Egil S.

'Hemmelig stevnemøte'' - er tittelen som faller meg inn......
Elsker bildet!

Et bilde som setter fantasien i sving, og som uten noen tekst i det hele tatt kan fortelle en hel historie ut i fra flere synsvinkler.
Av den slags bilder, er dette kanskje det beste jeg har sett her inne!

Kjempe gratulasjon til deg!
Fred S.

OK, jeg gir meg...! Stropper eller ikke stropper, innser at folk finner dypere tolkninger i bildet uansett, så takk for kommentarer til alle, ikke minst til Sidsel og Egil som klarer å overbevise meg om at bildet har kvaliteter jeg ikke umiddelbart så. ( men tittel må jeg bare ha, og da måtte det bli noe depressivt i stedet for IKEA-møblene....

vh fred
Jan Ove H.

Har du lyst til å få lagt ut bilder på TV Nord Trøndelag
Ingen honnorar
Hardt for en sunnmøring, menm du får et stort publikum

Adressen:

foto@tvnt.no

j o
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu