Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger846
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Jan O Ø.
Hei. Spennende bilde. Regner med at dette er to bilder som er satt sammen og at vingefjærene er av en annen fugl. Synes du har gjort en god jobb. Jeg stusser litt over fargene som blir litt feil synes jeg. Spesielt på nebbet.
Mvh Jan O.
Ketil K.
Takk for kommentaren - det er til opplysning kun ett bilde.
Eyvind R.
Et spennende og anderledes stokkandbilde, Ketil. Fin fargebruk, dog ikke naturtro..

MVH Eyvind
Jan O Ø.
Hei igjen. OK. Egentlig godt å høre. Ikke at jeg er i mot å montere flere bilder sammen, men her imponerer det nok mere slik du har gjort det.
Mvh Jan O.
Chr. G.
Spenstig bilde av en stokkand. Får unektelig en følelse av sakte film, og vingene er mer imponerende enn det jeg trodde en stokkand kunne framvise, ref. førstemanns kommentar. Vingeslaget er det som gjør bildet severdig for mitt vedkommende, fargene er noe 'over the top'.
Odd Tore S.
Nærbilde fra rusningsstadiet?
Liit uheldig at den flakser foran eget øye.
Dynamisk. annerledes, overmettet på farge, særlig nebbet.
Absolutt interessant, samtidig har jeg på følelsen at mindre neongrønt hadde vært fordelaktig.
Odd Tore
Tom B.
Deilig. Befriende versjon av et ornitologibilde. Mer en ren, teknisk perfekt dokumentasjon som i hvert fall jeg er rimelig lei av.
TomB.
Tom B.
Deilig. Befriende versjon av et ornitologibilde. Mer enn en ren, teknisk perfekt dokumentasjon som i hvert fall jeg er rimelig lei av.
TomB.
Tom B.
Hmm. Jeg har glemt hvordan man sletter en kommentar. Det mangla et ''enn'' i den første. Well, nå har du i hvert fall fått to ekstra kommentarer :)
TomB.
Per Harald O.
Dette ble kunst!

Beste gakkgakk på lenge!
Thore A.
Et aldeles strålende bilde, synes jeg. Noe helt annet enn de vanlige avfotograferingen av tamme ender på Østensjøvannet som flommer over dotten. Fargene langt fra normale, men hva gjør vel det. synes det ble tøft.
Øystein G.
heisann
originalt og kreativt bilde med mye dynamikk. stokkanden ser utenomjordisk ut med kontrasten mellom hode og nebb.
selv synes jeg det ble litt for ''mye'' av dynamikken. på grensen til rotete. men for all del et bilde som skiller seg ut og fortjener ekstra oppmerksomhet.
Torbjørn K.
Kanskje et greit alternativ til de mange teknisk perfekte fuglebildene her på dotten, men dette synes jeg ble for grafisk til at det falt i smak. Fargetonene er i og for seg greie, men jeg synes det blir noe galt med nebbet. Ditt forrige med de uskarpe endene synes jeg var vesentlig bedre, også et alternativ til de helt perfekte og sylskarpe fuglebildene.

Torbjørn
Ketil K.
Takker for kommentarene. Fint å se at det er forskjellige meninger om bildet. Synes selv det er gøy å forsøke å gi noen av fuglebildene et annet mer radikalt uttrykk enn den rene avbildningen. I dette bildet har jeg prøvet å få frem vingelinjene og lysvirkningene som hovedelement i bildet, men tror nok jeg kanskje vil dempe nebbfargene og de grønne tonene noe etter å ha lest kommentarene. Jeg holder på og eksperimentere for å lage flere bilder der fuglenes linjer og former og bevegelser i seg selv blir hovedelementer i bildene, i stedet for artsbilder.
Øyvind A.
Ja dette var passe annerledes. Jeg synes avgjort at du bør dempe det grønne. Bortsett fra det synes jeg dette er svært severdig og fint.
Ø.
Stig B.
Synes du har lykkes godt med det du beskriver i egen kommentar her; linjene og bevegelsene her er mer enn gode nok til å gjenkjenne arten, samtidig som de skaper et uttrykk som vil kunne overleve en ren avbildning. Fin bruk av lukkertid og bra timing. Er imidlertid ikke happy med fargene.

Mvh Stig
Dag J.
Severdig og annerledes. Litt mer øye (vanskelig og ikke så viktig) og mindre grønt (lettere og viktigere), så sitter det enda et hakk bedre.
Svein B.
Sitter som et skudd dette Ketil!! Knalltøft og ''and-erledes'' i forhold til det meste av fuglebilder her inne- inklusive mine. Endelig ble stokkanda spennende- det fortjente den! Grønntonen er i overkant intens- men det er en smakssak.

Mvh
Svein B
Hans Jacob H.
Bortsett fra de noe oversaturerte fargene i nebb og bryst, er dette et nytt flott halvabstrakt fuglebilde fra deg. Et befriende supplement til flommen av artsbilder.
Ishi K.
heftig bilde, positivt ment :)
Stine J.
En fin ''andeabstraksjon''. Vingenes plassering gir en spesiell stemning. Fargene noe oversaturerte, men det kler forsåvidt motivet. Kreativt og bra gjennomført. :-)

mvh Stine
Karianne S.
Hei Ketil!
Hjemme fra Venezuela hehe:)
Må innrømme at fuglebilde på fuglebilde blir litt kjedelig for meg, men dette bildet her synes jeg utrolig kult og spennende! Kunst som allerede er nevnt! Fargene er herlig og det hadde vært gøy å ha et slikt bilde på veggen! Teknisk er ikke mitt fag, men kreativit og pent er det!!

-Karianne
ingeborg w.
Synes dette ble veldig fint. Halvt and, halvt kunst. Jeg ville dempet fargen på nebbet litt. Liker vingelinjene.
Carsten A.
Her er det meste alt sagt, om et usedvanlig bra og og uvanlig bilde som av en eller annen grunn har unngått min oppmerksomhet. Men etter vår samtale igår ettermiddag har jeg mine mistanker om hvor du har vært!

MVH CA
ingebjørg fyrileiv g.
Energisk imponerende annerledes bilde.
Det falt virkelig i smak!

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu