Sortland Sjøhussenter!
Jaja, innimellom regnbygene kommer det heldigvis en og annen slik dag som dette, og her ser vi sola skinne noen av sine siste solstråler fra Sortland Sjøhussenter i dette året. om noen få dager må vi vente i hele to måneder før vi får se den igjen! Dette er et HDR-bilde med hele 8 eksponeringer og masse etterarbeid for å få ønsket resultat og dynamikk!
Utstyr
  • Canon 1DS MKII
  • Canon EF 17-40 f:4,0 L USM
  • Brennvidde21mm
  • Blender-
  • FilmtypeDigital ISO 100, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger896
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165536} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Eirik H.
Dette er rett og slett imponerande teknisk. Eg synest du på ein god måte klarer å formidle det spesielle lyset i Nord Noreg på denne tida av året. No er ikkje motivet det eg reknar som det mest estetiske, men formidlinga er det ingen ting å seie på.
Torgeir S.
Takker for det, jeg har gjort en hel serie bilder av Sjøhussenteret siste året og tenkte jeg skulle prøve å selge dem inn bl.a. som postkort!

Mvh. TS
Eirik H.
He he, postkort er det definitivt! :)
monica p.
Teknisk helt upåklagelig, lekker komp og flotte farger, kan nesten kjenne den friske sjølukta her jeg sitter.
Har du det fint ellers da Torgeir???
Mvh Monica:o)
Torgeir S.
Joda Monica, jeg har det helt fint her oppe. Det blir ikke mye tid til foto.no, foruten å kikke gjennom bokmerkede fotografers bilder, sjekke bruktbørsen og skumme gjennom diskusjonssidene for å se etter noen gode temaer, samt å legge ut et og annet bilde innimellom. Jeg har rett og slett for mye arbeid til å kunne sette av tid til det! Jeg holder nå på å etablere nytt studio / galleri og kontor og har begynt å fylle det med utstyr. Fikk i går den nye LG 42 LP1 (LG's nye toppmodell 42'' LCD-skjerm) som skal henge nede i galleriet for å ha bildevisninger på, helt fantastisk å se bildene sine på en slik skjerm. Samtidig blir det ypperlig å bruke den til storskjerm når jeg har kurs / workshops. Har også investert i enda en storformatskriver (Epson Pro 4800, i tillegg til min Epson Pro 7600) så nå blir jeg å kjøre enda mer ut i markedet for å få utskriftsjobber. Begynner å få svært mange fornøyde kunder i hele landet, inkludert en flott gjeng fra Svalbard som jeg produserer mye panoramabilder for. Følg med på http://www.tsfoto.no i tiden fremover, jeg blir å legge ut informasjon etter hvert som ting faller på plass. Hvis du, eller noen andre skal nordover i tiden fremover så ta kontakt, vi tar gjerne en kopp kaffe og en fotoprat hos meg!

Står det bra til med deg da Monica? Ser du fortsetter å legge ut mange flotte portrettbilder, du begynner å bli en dyktig fotograf synes jeg!

Mvh. TS
monica p.
Jøss, satser skikkelig på dette du:o)
Det er bra, fint når en kan jobbe med hobbyen sin, morsomt å høre at det går fint og at du harmange kunder over hele landet.
Her i Kristiansund står det også bra til, er nok ikke så ivrig som deg på bildefronten, men et og annet bilde blir det da i ny og ne.
Ellers er det stort sett jobbing og barna som tar tiden min.
Skal jeg oppover lover jeg å stikke innom, men det blir nok desverre ikke med det første.
Vi snakkes Torgeir.
Klem fra MOnica
Jan O Ø.
Hei. Meget skarpt, fint lys og farger. Et skikkelig postkortbilde.
Mvh Jan O.
Odd Tore S.
Dette må vel nærmest være et studie i farger og skarphet, imponerende!
Selve motivet domineres for mye av plastbåter, neppe så mye du kunne gjøre med det.
Sjøhusene hadde fortjent å være forgrunn.
Odd Tore
Lasse H.
Hei Torgeir

Nok et eksempel på HDR-teknikkens fordeler. Dette kan etter min mening på alle måter måle seg med storformatets dynamikk og detaljering.

Flott bilde, mye tyder på at småbåtsesongen er over der oppe...
Anslagsvis, kan du si noe om hvor mye tid det gikk med til bearbeidingen?

Lasse
Torgeir S.
Takker igjen!

Lasse: jeg er, som dere kanskje har sett, blitt svært imponer over egenskapene med HDR-funksjonen og mener den kan brukes til å gi fantastiske resultater (på enkelte motiver og i enkelte situasjoner, den kan også overdriver / overbrukes til å gi ''grusomme'' resultater).

Det man også må være oppmerksom på er at HDR-funksjonen i PS CS2 kun lager et grunnlag til å jobbe videre med. Man må deretter ha litt viderekommede kunnskap om lagjobbing / selektiv jobbing for å utnytte potensialet fullt ut. På dette aktuelle bildet vil jeg annslå at jeg har brukt rundt en times arbeid før jeg var helt fornøyd med sluttresultatet!

Med vennlig hilsen

Torgeir Sørensen
http://www.tsfoto.no
Tone B.
Hei Torgeir,

Synes ikke det er lenge siden du la ut bilde fra samme sted, men da var det på den tiden solen viste seg etter mørketiden! Det går fort!
Bildet er upåklagelig teknisk, men ikke av det mest spennende du har vist.

Skal nordover til dine trakter i romjulen, så kanskje jeg stikker innom galleriet ditt for å slå av en fotoprat og kanskje få noen erfaringer fra din bruk av Epson 4800?

mvh Tone
Oddvar B.
Veldig(!) bra teknisk.
Synes også bildet formidler ro og fred med behagelig stemning/lys.
Torgeir S.
Hei Tone, kjempehyggelig hvis du stikker innom, det ser jeg frem til!

Ha en videre super fotovinter alle sammen!

Mvh. TS
Avsluttet .
Hallo Torgeir

Knall bra! Fantastisk med speilbilde og farger!

Hilsen Jørg
Trygve S. A.
Sjelden jeg ta fram de store ordene, men dette synes jeg er et skikkelig flott bilde. Rent, velkomponert og med klare, gode farger. Du har også fått fram stemninga og lyset på en eminent måte. Det er stemninger som dette som er med på å meg glede over å kunne bo i en landsdel som vår.
Joda, dette NØT jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu