jeg elsker å bli dusjet
enkelte vesen finnes i ditt toalett andre i dusjen... :-)
Utstyr
  • Nikon D70
  • sigma 150 mm macro 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165681} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anders Patrick K.
Joda, morsomt, men jeg syns bildet er godt uten øyet. Uansett syns jeg du burde gjøre mer med overgangene der du har klippet det inn, det ser litt uferdig ut. Det kan være skjermen min, men jeg gjetter på at det trengs litt finpussing.

Du bør også tenke litt annerledes når det gjelder belysning. Jeg vet ikke hvor erfaren du er med lys og denne makro linsa di, men da jeg kjøpte makro, var alt kult å ta bilde av, og en direkte blits på kabel ble brukt til det meste. Når jeg ser disse bildene idag, syns jeg belysningen er altfor hard, med mye høylys. Ser noe av dette hos deg og, både på øyet og bakgrunnen. Prøv en reflektert blits neste gang, et hvitt ark eller tak gjør ofte nytten.

mvk

apk
Ole Magnus M.
Jeg er enig med overstående kommentar i at motivet fungerer bra uten øyet, og jeg tror at for at det skal fungere må øyet være mye mer subtilt, slik at det tar lengre tid før den som kikker på bildet legger merke til det. Hvis du toner det ned så det går nesten i ett med det svarte, så tror jeg imidlertid det kan fungere.

Jeg er også enig i at belysningen kunne vært gjort annerledes, jeg kunne tenke meg å se en litt større lyskilde (f.x. softbox eller hvit reflektor) litt til en av sidene, slik at man får litt mer følelse av dybde. Du kan også eksperimentere litt med å plassere sorte ''bakgrunner'' forskjellige steder (utenfor bilderammen), slik at du gir kantene på vannet litt ekstra definisjon (sånn man gjør når man skal fotografere glass).

Ole Walter S.
Hei og takk for tilbakemelding. Det eneste jeg har brukt her er kamera, kameraets blitz og stativ. Lyset kommer fra rommets taklampe. Har desverre ikke anledning tl å kjøpe inn xtra blits m.m., men et hvitt ark får jeg nok tak på ja...
Odd Tore S.
Har du hatt besøk av Lars-Anders? Et øye eller fler på uventede steder er et av hans varemerker.
Ganske klar diagonalkomp med dråper og spor etter rengjøring med ripedannende utstyr.
Annet lys hadde nok vært å foretrekke, blitz som ligger omtrent parallelt med flaten som skal avbildes kan gi mye interessant. Men med bare kamerablitzen blir det ikke gjennomførbart. Om du bare har brukt kamerablitzen her, synes jeg at du har vært usedvanlig heldig med hensyn til blendende reflekser.
Odd Tore
Tor T.
Mønstre som dette fasinerer meg veldig, Ole Walter. Øyet blir alt for påtrengende for meg. Når du får det subtilt slik Ole Magnus Marksten foreslår vil jeg gjerne høre hvordan du gjør det.

Tor
Anders Patrick K.
Har sett bilde for andre gang, og la merke til en ting til. Når man tar nærbilder, særlig av flater , gjør man lurt i å få flaten parallelt med fokusplanet, da får man bildet skarpt jevnt over selv med stor blender. Bildet ditt er mindre skarpt til venstre i forhold til høyre.
Dette er selvfølgelig noe fotografen bestemmer selv, om man ønsker uskarpe partier som en del av komposisjonen kan det absolutt være positivt. Ønsker bare å gi deg litt tips:)

mvh

apk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu