På vei opp
fine former.
Utstyr
  • 20d
  • 10-20mm sigma
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger342
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165856} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Gunnar G.

Artig komposisjon som er nesten helt ''abstrakt'' (jeg kan ikke se hva det er, og det gjør det veldig spennende å betrakte og kommentere, fordi dette er noe av det reneste kompositorisk abstrakte bilde jeg har sett her på lenge. Og nettopp på det kompositoriske skal du få en anbefaling fra meg til beskjæring som trolig vil stramme opp komposisjonen en del (i alle fall slik jeg ser det). På grunn av snurren som kommer inn fra høyre hjørne (bra!) og ender i sirkelen, er derfor resten av flaten til venstre bare ''fyll'' i komposisjonen. Øynene skal stoppe i sirkelen, ikke vandre videre. Derfor må du beskjære bildet fra venstre slik at flaten som ligger mellom sirkelen og venstre kant oppfattes som ''avslutning''.
Avstanden fra utsiden av sirkelen til venstre kant bør trolig være lik radien i indre sirkel.

Jeg har eksperimentert litt med bildet ditt, som jeg synes er spennende. Hadde dette vært mitt bilde, tror jeg faktisk at jeg hadde beskåret bildet litt inn fra høyre også, slik at høyre kant ligger like langt fra hovedbuen der den krysser nedre kant som den ekstra buen til venstre er fra hovedbuen.

Det viser seg at øynene våre er forbausende følsomme for geometriske proporsjoner, og vi legger ofte merke til (bevisst eller ubevisst) geometrisk ''forståelige'' avstander i et bilde, derfor forslaget om at radien i indre sirkel brukes som avstandsmål og at det framkommer like avstander mellom linjene nede mot høyre hjørne.
vennlig hilsen Gunnar
Jens Fredrik W.

Tusen takk for grundig og konstruktiv tilbakemelding av mitt bilde.
Skulle like å se dine forslag . Hadde vært gøy om du sendte de til meg.

Mvh
Jens Webster
Gunnar G.

Jeg får dessverre ikke gjort det i kveld, men så snart jeg finner anledning til det skal jeg gjøre det (jeg har bare e-post på jobb, ikke hjemme)!
hilsen Gunnar
Jens Fredrik W.

Hei

Tusen takk...sendte deg en mail ikke for og mase bare fordi jeg ble glad.
Ha en fin kveld.

Hilsen
Jens
Fred S.

Trappeoppganger kan by må mange snedige motiv, og her har du funnet noe du har utnyttet rimelig bra. Resultatert er et spennende abstrakt ''mønster'', som jeg ville ha strammet inn en del for å få det hele mer konsentrert. 4-5 cm i venstre kant, og 1-1/2 cm både oppe og nede. Behagelige farger, og ''godt sett'', som det heter,

vh fred
Jens Fredrik W.

Takk får finne fram ''kniven'' : )

jens
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu