Mellom Klipper Og Svaberg
Jeg gjør ikke annet en å grave dypt i arkivet når jeg nå legger ut nye bilder. Her er et bilde fra litt vandring i fjæra. Det dukker stadig opp nye motiver på slike turer i form og farger. Hadde en kunnet tilføre lyder også som en får med seg, hadde fotgrafens og turgåers stemningsinntrykk kommet til sin rett. Lyder fra sjøen som bryter inn mot land med småbølger og litt måkeskrik kan bare nytes i natura.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/25s
  • FilmtypeRaw Iso 200
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger531
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

Nydelig!:)
May O.

God kveld.

Må bare gjenta Jens-A Viken!

Nydelig og stemningsfullt:)

Vennlig hilsen
May
Ole E.

Jeg elsker slike bilder, og jeg liker dette veldig godt. Men jeg synes forgrunnen er litt for mørk. Ellers så er det meget skarpt og veldig fine farger. Veldg bra dybde.
Erling Dagfinn L.

Trenger ingen lyd, bilde er perfekt, stemningen ligger i motivet!!

mvh
e. dagfinn lein
Steinulf L.

Fin dybde i bildet. Sommerlig og vakkert. Er ikke så begeistret for teksten på bildet.
Roger K.

Hei og takker for tilbakemeldingene på bilde. Kjekt at bilde faller i smak. Steinulf jeg kan vel være enig at tekst kan forstyrre litt, men prøver å legge den så anonym som mulig. Jeg har bare ikke sansen for at bildene blir lastet ned og brukt. Nå er det litt vanskeligere å berge kvaliteten på jpeg-fila etter at signatur er fjernet. Så signaturen blir nok stående på mine bilder i ettertid.

..Roger..
Odd Tore S.

Bra med dybde her, lurte et øyeblikk på om jeg så ut over et tåkehav, men fant så ut at dette var det virkelige havet.
Fin stemning!
Odd Tore
Jan O Ø.

Hei. Veldig fin komposisjon som gir en fin dybde i bildet. Fine farger, ikke bare på himmelen men også på havet. Liker også oppbyggingen i bildet med det rolige vannet nærmest, det brusende havet i midten og den vakre solnedgangen bakerst i bildet. Kjempebra.
Mvh Jan O.
Kurt S.

Hei i Lofoten.
Det er en kunst å klare å formidle et motiv og en stemning så godt at man nesten føler man er der.
Du klarte det fint. Har ingen problemer med å ane bølgeskvulp og måkeskrik-:) Her har du utnyttet formasjonene i berget til å frembringe en veldig god dybde i bildet. Et flott utsnitt med havet og en dramatisk og fin himmel i bakgrunnen.
På min skjerm er det litt mørkt i de mørkeste partiene i berget, uten at det betyr noe særlig.
Vakkert.
Mvh Kurt
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger

Dette var særdeles stemningsfullt og vakkert, du har klart å formidle det stemningsfulle lyset, og fargane er flotte.

Flott dybde i forgrunnen.

Dette er absolutt verdig ein plass på veggen.

Fortsatt god adventstid!

Mvh Inger Anne
Jørgen B.

Eg veit meg et land der langt der oppe mot nord!
Supert bilde! Liker dybden som sluker meg inn i bildet! ;)
Bente K.

Ja, tenk om vi også hadde fått med lyden av bølgeskvulp og måkeskrik som du foreslår, det hadde vært noe det! Men også uten lyd opplever jeg det som en behagelig opplevelse bare å betrakte bildet ditt her. Det var vakkert og fullt av stemning.
mvh Bente
Kurt S.

Sitter nå ved en annen skjerm. Her kommer nyansene i berget fint frem hele veien.
Mvh Kurt
Roger K.

Hei og tusen takk for nye fine tilbakemeldinger på bilde.

Jørgen: Jeg fikk vel ikke frem litt hjemlengsel i deg? Det er nå litt rart med det, men opphavsplassen tekkes en alltid tilbake til.
Kurt: Jeg var i dag å fikk bilde på papir. Der ble forgrunnen lysere en den vises på min lyse skjerm. Ikke helt enkelt å styre det lyset. Bilde skal nå i ramme å få komme seg på veggen. Det blir vel også et bilde som blir utstilt på Leknes, tenker jeg.

..Roger..
Tone B.

Hei Roger,

Virkelig stemningsfullt og nydelig bilde! Fin dybde og fin detaljgjenngivelse i bergen. Gode varme fargetoner og en virkelig fin himmel som gjør mye for den fine stemmningen i bildet.

Takker for kommentar på mitt siste bilde. Det har ikke vært så mye tid til dotten for meg heller den siste tiden, men det er bare slik det er. Av og til er det rett og slett både behov for det og godt med en aldri så liten pause.

Ønsker deg en riktig fin førjulshelg der oppe i nord. Selv skal jeg feire romjulen og nyttårshelgen i nordnorge og gleder meg veldig til å oppleve det. Håpet er jo også å få oppleve nordlyset som vi har sett så mangen flotte bilder av her på dotten.

mvh Tone
Tim Ø.

Nydelige farger, masse deilige detaljer, det tekniske sitter som et skudd.

Men' jeg føler at vannet renner ut i nedre billedkant. Får liksom lyst til å trekke meg litt vekk sånn at jeg unngår å bli våt i fganget. At et bilde påvirker meg fysisk er vel bra, men jeg opplever det som litt problematisk.

Dette er andre gang jeg pirker på perspektivet i et av dine bilder, kanskje det er fordi jeg har tatt meg et glass rødvin ;-)
Reelt eller ikke, dette er en liten innvending. Jeg har sans for bildet.


Mvh Tim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu