julestemning i Bergen
Utstyr
  • Nikon D70
  • Tamron 70-300
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166689} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

åå. fine byen.
jeg likte det, men ville kuttet litt oppe. kanskje. kanskje ikke. jeg klarer ikke bestemme meg. kanskje du kunne dempet lysene littegrann?
Joakim N. R.

Synes ikke bildet burde kuttes i toppen... symetrien er bevart slik det er nå... Litt sterk refleks i vannet, men det er jo et fantastisk vakkert motiv, av en veldig fin by!
Espen A. I.

Flott speiling akkurat som byen (flott altså)

mvh Espen
Camilla S.

Heisann

Ble så imponert over den flotte speilingen i sjøen. Fine inndelinger i havflaten også.
Nydelig skarphet og fine, sterke farger.
Ville klonet bort det som lyser litt opp over bryggen, da blir bildet noe renere også.
Dette må jeg prøve selv:)

-Camilla
Torbjørn K.

Jeg likte dette bildet. Fint intenst lys og bra speiling. Jeg ville kuttet ca en halv cm over det høyeste opplyste taket.

Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette vart eit flott stemningsmotiv frå bryggen i Bergen,
fin adventsstemning, bra formidlet og velkomponert,
usikker på om du kan kutte i øvre del, ser at det er et fint gjenskinn av et gammelt bygg, som eg gjerne kunne tenkt meg å se mer av;-)

Flott Magnar!

Inger Anne
Judit W.

Hei Magnar!

You present a very nice photo about Bergen before the Christmas time. The lights are great and the surface is amazing as well. The picture has very good rhythm and it's well balanced too. I was playing with looking at the reflections only ... that version would be probably more interesting. But still, I like this one a lot ...

Judit :)
Åsmund I.

Dette var et fint bilde av et motiv jeg har gått og tenkt litt på å avfotografere selv. Speilingen ble veldig bra, men det er et par små lys over takene på bryggen du med fordel kan fjerne. Jeg er litt usikker på om du skal beholde eller kutte bort takene bak de forrerste husene og Mariakirken. Slik det er nå blir det litt midt i mellom synse jeg. blir for mørkt til at de egentlig har noen misjon i bildet. Men jeg liker det veldig godt, spesielt den fine speilingen i vannet.

Mvh Åsmund
Odd Tore S.

Klart og skarpt av et karakteristisk motiv, julestemning uten juletre?
Jeg ville vurdert kutt rett over takene til husrekke nr. 2, synes at kirken og særlig flagget blit urytmisk i forhold til resten av motivet.
Og så ville jeg eksponert slik at butikkvinduer og de lyseste taklysene ikke hadde blitt (så) utbrente, og heller lyst opp litt ellers med PS, om det skulle vise seg å være nødvendig.
Odd Tore
Camilla S.

En liten rettelse fra meg, fra min forrige kommentar på bildet. Kommenterte bildet fra en annen pc på jobb, med meget dårlig skjerm, så jeg trekker tilbake det jeg nevnte ang det som var i bakgrunnen!
Det var kun ''tårnene'' som kom frem på den andre skjermen, men nå ser jeg jo hele begyggelsen, og den må så absolutt være der.

-Camilla
Magnar B.

Takk for masse gode ord og innspill! Prøvde fleire utsnitt og eksponeringar før eg la det ut… takkar for innspel på det… 
EKSPONERING: mellomtone og farge er kjørt ein del opp i Photoshop… har eit par utgåver der eksponeringen er mørkare… men då vart bildet for kornete/skjoldete viss eg skulle ha tegning i noko anna enn lysa, prioriterte den biten framfor å unngå utbrente lyspærer/vindu… kanskje film hadde fungert bedre her mht dynamikken?
UTSNITT: Trur fleier ting fungerer bra her… takk for innspill!
Gerry F.

søren! føler meglitt snytt nå... ;) neida, flott bildet og gjennskinnet i vannet ermeget fint...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu