Gutten og fjellet
Bildet er tatt på Fuglesteg, en steingård 600 meter over Sognefjorden
Synes bildet formidler en harmoni mellom den vesle gutten og det store fjellet
Bildet inngår i albumet Sogn - Inntrykk gjennom flere års turer til Sogn Motivene er i hovedsak hentet fra områdene rundt Skjolden innerst i Sognefjoren
Utstyr
  • Canon Powershot s1 is
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166774} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan v.

Et usedvanlig stemningsfylt og velkomponert motiv.

Bildet kunne også vært kvadratisk med venstre del utelatt.

Mvh Jan
Avsluttet .

Fin komposisjon og stemning i massevis. Litt ullent, men innenfor rimelighetens grenser. Ville kanskje ha blitt litt bedre komposisjonsmessig om opptaket ble gjort med standpunkt litt lengre til høyre; dvs. med noe mere skyer og bakgrunn på bekostning av småskog i forgrunnen.
Geir F.

Takk for kommentarer.
Jeg la to lag i layers i photoshop, hvorav det ene litt uskarpt transparent for å underbygge atmosfæren i bildet. Kanskje overdrev jeg dette?..
Bente K.

En liten gutt i et mektig landskap ser jeg her. Måten dette bildet er komponert på fremhever de de store kontrastene vi kan oppleve når vi ferdes ute i naturen Jeg tror at uskarpheten du har lagt inn her gir bildet den ''rette'' stemningen. Jeg likte dette.
mvh Bente
Tone A.

Vakker stemning frå fjellet med store kontrastar. Fine fargar som harmonerar med kvarandre, også guten sine klede gjer det. Guten går i sine eigne tankar med all naturen rundt seg. Bildet passar dette mjuke uttrykket.
Men det hadde jo vore gildt å sjå originalen. Flott fanga motiv.
:) Tone
ingeborg w.

Ble bra dette, duse naturlige farger, store kontraster mellom store trær, stort fjell og liten gutt, den bratte bakken synes jeg skaper stemning, tåken gjør seg godt. Du har brutt en regel ved å la ham gå ut av bildet, men det synes jeg fungerer bra her. Jeg skulle dog gjerne sett det litt skarpere og mer vanlig hvis du skjønner hva jeg mener.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu