3
Er usikker på lyssettingen på bildet. Bør bakgrunnen være mørkere?
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EFS 17 - 85 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167447} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tone A.

Eit bilde som har ei stemning av fred. Fine kontrastar med det vesle opplyste partiet med to tre som blikkfang. Vatnet er roleg med fine speglingar. Kontrastar er det også når det gjeld fargar i det opplyste partiet mot trea utan blad, mørke grantre og steinane i det brette skuggepartiet.
Skuggepartiet bak kunne ha vore litt mørkare pga spesielt steinpartia som forstyrrar litt. Eg ville også ha kutta det litt øverst. Elles eit bilde med fin stemning
:) Tone
Jarle A.

Enig, et nydelig bilde. Fint som det er, men tror det kunne vært fint også med meget hard beskjæring i toppen. Slik at det blir et panoramabilde. Smak og behag, men jeg liker det veldig godt hvis man beskjæerer ved å scrolle ned litt.
JArle
Ole E.

Veldig pent, jeg får en følelse av ro når jeg ser bilde, litt synd at det er litt uskarpt. Det ser kjent ut, det er ikke tilfeldigvis på veien mot Odda?
JK O.

Flott bilde, med bra komposisjon. Bildet trenger ikke være smalere, da marken og treet får frem en panoramafølelse. Den mørke skogen bak gir like mye spill som ro i bildet.

Mulige redigeringer; å fjerne noe av blåskjæret i mørke tonene. Ellers så er der to elementer i bakgrunnen som fanger min oppmerksomhet. En slags firkant midt i bildet (ca. 8 x 8 mm) og en mindre firkant til venstre. Disse forstyrrer noe.

Men ellers - et flott bilde!
Nils G.

Et utrolig stilig motiv med den grønne gresstripen, treet og refleksen i vannet.
Bakgrunnen kunna kanskje vært noe mørkere, og med et annet mer nøytralt fargeskjær.
Jeg ville også ha klippet en del i toppen.
Jeg synes dette er et flott og inspirerende bilde.

Nils
Bente K.

Et originalt og enkelt bilde av et tre. Synes nok at du kunne plassert treet litt mer til vestre i bildet ved å ta med mer land på høyre side. Men jeg likte dette.
mvh Bente
Wiggo T.

komposisjonen er virkelig fin her, flott bilde!

Wiggo
Henning L.

Dette var det første bildet jeg så her på foto.no, og har ikke glemt det siden. Utolig fint bilde som gir følelsen av at noen ganger er man bare lite i forhold til verden. Minner meg om vestlandet, med sine vakre natur og dype daler/fjorder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu