Gjenferd
Har sendt bildet fram og tilbake i ps.
Liker lyset og fargene. Litt annerledes.
Utstyr
  • Nikomat
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTakk til Randi og dr. T
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Fett! er ut som coveret på en LP som plateselskapet Harvest kunne gitt ut på 70 tallet. F.eks Edgar Broughton Band.
Stine J.

Hei Helge,

Enig med deg i at det er annerledes. Jeg liker også fargetonene på ''gjenferdet'' og bakgrunnen, men syns det ble litt i meste laget med den grønne og orange glorien rundt ''tingesten'' han har i hånden og fargene rundt øynene tror jeg med fordel kunne vært dempet noe. Stor pluss for kreativitet. :-)

mvh Stine
Lars-Anders M.

Meget bra. Stå på.
Avsluttet .

WOW! Et sånt bilde har eg ikke sett før, eg kan ikke se hvordan du har gjort det i ps men det du har gjort synes eg ble tøft. Kor i all verden har du hentet inspirasjon til dette :) Er det livets lys han holder i hånden? Likte bilde godt, Helge.
Jan-Christian S.

Fantastisk!! Hadde du en plan ved dette bildet eller ble d til med leking i PS? D ble uansett rent og stilfullt. Voldsomt bearbeidet, men aldri ''uslitt''. Dette kan jeg studere lenge og assosiere villt med.. Godt jobba!

Jan-Christian
Helge R.

Takk for innspill!
Dette er et gammelt bilde, husker at jeg ville läre mer om ps. Har beskaaret originalen og sendt det fram og tilbake mellom positiv og negativ, lagt inn refleks i den store soppen min venn Dr T holder i haanden og fargesatt den, pluss litt linserefleks i öynene. Selvsagt kan det väre for mye av det gode, men jeg hadde det morro mens det sto paa.
:)Helge
Sidsel A.

Spenstig lek med PS. Synes fargetonene er passe ''gjennomskinnelige''. Kanskje jeg hadde likt det bedre uten den lysende ringen, elelr at fargene fra gjenstanden inni og øynene hadde gått igjen, men bevares, kjempebra!''
mvh Sidsel
Karl Otto T.

NÅ så jeg Randi-damen i bakgrunnen. Enig i sammenlikningen med 70-tallscover ala Broughton Band. Assosierer også med Andy Warohls Marilyn Monroe-bilder fra 1967. Og ikke minst med Richard Avedons legendariske psykedeliske protretter av Beatles-guttas ''White Album'' fra samme epoke.
Bra mellomstadium fra de rene CAD-eksprimentene for få år siden, og den nye reportasjestilen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu