''less is more''

eller (for) kjedelig?
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger755
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_168559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Espen M.
Ja, beklager, men dette blei for kjedeleg for meg i alle fall...
Espen A. I.
I svært stort format blir dette sikkert veldig flott, men kanskje litt kjedelig fremstilling som det er nå. Liker komposisjonen og steinen redder mye! :-) Bra!

mvh Espen
Tore K.
Den blå
Timen....?

mv''jule''h.
Tore
Kurt S.
Når man skal komponere et veldig enkelt og rolig bilde er det fort gjort at det bikker over til å bli for enkelt slik at det kan bli litt kjedelig. Umulig å sette en grense der. Man må bare stole på ''magefølelsen''
Føler iallefall at du beveger deg i nevnte grenseland her.
Veldig fine og harmoniske farger.
Et rolig, og som nevnt, muligens litt for rolig bildeutrykk.
Mvh Kurt

Avsluttet .
Minemalistisk og litt abstrakt, jeg liker det!

Mvh Kyrre Lien
Magnar B.
Ville hatt steinen litt lenger mot venstre…  god idé … den sit nesten!
Roger K.
Hei i natten Ingebjørg!
Takker for alle kommentarene du har gitt til mine bilder. De settes stor pris på. Jeg selv har ikke vært like flink til å kommentere den siste tiden da tiden til foto har vært liten. Jeg får prøve å ta noe igjen.
Så til bildet ditt. Som nevnt ovenfor kan nok dette være i grenseland til å virke litt kjedelig i en enkel og rolig komposisjon. Dette har mye med hvilket øye som ser, men jeg bikker vel i samme leia som ovenfor. Nå sitter jeg på en lys crt-skjerm å betrakter bildet ditt. Det som kanskje kunne gjort seg er å lysne bunnen din noe for å få frem litt snestruktur. Kanskje et nytt opptak og da mener jeg ikke å jage deg til fjells igjen unødvendig. Synes ideen og plasseringen av elementene var god og helt klart noe å jobbe videre med.

En fin adventstid til deg

Mvh RK
ingebjørg fyrileiv g.
Tusen takk for god kritikk alle sammen!

Jeg la ut bildet under stor tvil,
for det er noe som gjør at jeg ikke kan like det helt.
Det jeg liker dev det, er fargene og inndelingen, snø-himmel.
Men det er liksom noe som ikke stemmer helt..
Bildet er tatt på fjellturen min (som de to forrige bildene mine).
En nydelig overnattingstur, helt alene.

Roger: å jage meg unødvendig til fjells, trenger ingen.
Dit går jeg meg stor glede:) Ha en fin adventstid du også,
som alle andre her inne!

ingebjørg

Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!

Jeg er stor tilhenger av denne typen bilder, mest fordi de er så vanskelig å få til å henge sammen. Nå er det litt spørs hva du var ute etter å formidle, men for meg fremstår fargene og de mulige formene som det klareste alternativet for å jobbe med. Da ville jeg nok for det første gjort noe med kontrasten i bildet. Det er voldsomt flatt. Piff opp litt der. Så ville jeg kappet kraftig både i topp og bunn for å legg mer vekt på de formene jeg ser: Trekanter både i snøbakken og lyset i himmelen. Nå så blir det litt langt i mellom elementene som bærer bildet. Steinen sitter godt i skjæringspunktet. Videre går det an å trekke formene enda mer fram med å jobbe litt med fargene og tonenyansene i de hver for seg. Så jeg syns opptaket kan så absolutt bli til noe!!!!

MvH, Johann
Odd Tore S.
Bildet ditt er vel greit nok, enkelt og mest blått, men ikke så veldig engasjerende.
Det er det det er, stein i snødekt skråli mot passe blågrå himmel med litt rødskjær. Forsåvidt ikke noe å utsette, men heller ikke mye som fanger interessen særlig lenge.
Litt teknisk fikling kunne gjerne hevet det noe, flere gode tips her.
Odd Tore
Knut-Ivar J.
Hvorfor kan ikke et bilde bare være, enkelt. Dette bilde er enkelt og behagelig å se på. Det som er essensen i det hele, er at du ser slike ''enkle'' motiver. Det enkle er jo ofte det geniale. Supert!
Torbjørn K.
Hmm, jo, nei, tja, hmm, kanskje. Joda, ''less is more'' og sånn sett fungerer det, men jeg synes også dette blir noe undereksponert og blasst. Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg liker det eller ikke :-)

Torbjørn
Arne S.
Bildet er slett ikke kjedelig. Du viser igjen ditt visuell talent. Men når man spiller på så enkle strenger som her er det ekstra viktig at komposisjonen sitter. Plassering av linjer og element(er) er avgjørende for dynamikken i flaten. Du er ikke helt i mål med komposisjonen her, men slett ikke verst.

Johan K.
Ikke for kjedelig dette synes jeg. Ganske behagelig bilde egentlig, med tanke på farger, og den enkle komposisjonen. Mulig du kan piffe litt opp på fargene, som nevnt over, for å heve bildet enda litt.
Steinen er avgjørende for bildet :)

Uansett, likte det godt.

Johan
Atle Q.
Fint lys. Synes bildet har mye bra mhp komposisjon. Skulle gjerne hatt litt detaljer i snøen nå blir det litt for stor snøflate uten detaljer. Ville kanskje skåret vekk litt nede også. Men jeg liker å tøye det gyldne snitt....
: )
Tone A.
Eit bilde med vakker vinterstemning med eit minimalistisk uttrykk. Fin komposisjon med den bua linja som deler opp bildet, og den einslege steinen som ein såvidt kan skimta. Fine blåtonar og fargane på himmelen gir litt liv til bildet. Du har ei spesiell evne til å sjå fine motiv i naturen, Ingebjørg! Bildet ditt oser av vinteridyll!
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.
Tusen takk for flere meninger! Svært bra og lærerrikt å ha med.
Takker også for gode forslag. Skal se om jeg får gjort noe med det etterhvert.
Akkurat nå er jeg sliten av julestress...

ingebjørg
Jonny E.
hei igjen

Her har du et bilde som mine øya liker mye bedre enn det forrige eg kommenterte, eg trur det kunna vært enda mer himmel i forhold til sne
pga det gode lyset på himmelem og lite struktur og se i sneen.

Ha en god kveld

. JonnyE
Janne L.
Du verden så vakkert!
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu