Beate
Lekt meg litt i PS
Utstyr
  • Nikon F-70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_16948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Audun R.

Ganske bra, dette. Liker vinkelen og skeivheten. Hadde kanskje foretrukket bildet uten blå øyne, og i alle fall uten den røde snikreklamen!

MVH Audun
Bjørn H.

Enig med AR
Og må få tillegge att jeg savner ELI :o)

BH
Anders Lea K.

Ville nesten påstå at dette passet best under kategorien reklame, for som portrettbilde funker det ikke med burtonlogoen og øynene. Tøff vinkel og fin kontrast!

mvh AK
Heidi-Beate L.

Beate er en typisk snowboard jente derfor så fremhevet jeg Burton merket med vilje og kaller bildet et portrett. Men for all del bildet er sikkert bedre uten de fargene jeg har lagt inn, men fikk allikavel lyst til å legge inn noe litt anerledes fra min side. Sjeldent jeg gjør noe i PS med bildene mine.
H-BS
Carsten A.

Faktisk, uten de pålagte fargene et ganske bra portrett med god plassering i bildeflaten (har sett på bildet i PS). Med de pålagte fargene feiler det desverre helt for meg.
MVH CA
Haiman A.

Helt fantastisk, Heidi! Veldig bra. 90% Superb. 5% fratrekk for mangel på ramme og 5% fratrekk for bruk av Nikon:(

Veldig bra bilde!

::Haiman::
Ishi K.

Flott utsnitt. Enig med CA. mvh K.

PS, Haiman: Kan du holde diskusjon om Nikon vs Canon vekk fra bildekritikk?! Du må vite bedre at det ikke er kameraet som gjør bilder, men den som bruker det!! K.
Heidi-Beate L.

Takker for alle komentarer. Haiman liker rammer og jeg vet så vidt hvordan jeg lager dem..? Har også sett at rammer stort sett blir ned kritisert. 5% nedtrekk for bruk av Nikon skal jeg tåle har aldri brydd meg om utstyret noe særlig. Bra dere liker utsnittet og vinkelen. Prøver å ta litt nye utsnitt under fotograferingene mine da de rett fram bildene mine blir kjedelige i lengden. H-BS
Carsten A.

Bruker du rammer (hvite, grå) på 1 pikselbredde, får du ikke kritikk av meg for det - kanskje heller motsatt, om bildet er så mørkt mot bildekanten at det er vanskelig å skille fra bakgrunnen her på FOTOdotNO. Men de rammene som minner om prangende malerirammer (og trekker oppmerksomhet vekk fra bildet) er mislikt av enkelte, det er sikkert nok.
MVH CA
Haiman A.

Heidi: Det er fint at du ikke bryr deg noe om at du får 5% fratrekk for bruk av annet utstyr enn Canon. Det er jo bare fleip. Men det er visst ikke allle som skjønner det... Ishi?

Her skal vi nemlig være gravalvorlige hele tiden!

::Haiman::
Amund B.

Som vanlig veldig bra, Heidi-Beate! Men jeg likte ikke de farvene... Spesielt de ekkel-blå øynene som drar til seg blikket mitt og fjerner all oppmerksomhet fra resten av bildet. Ser veldig mye bedre ut i sv/hv...

AB
Ishi K.

Haiman: :)

Mente ikke at vi skal være så ''gravalvorlige''. Ble bare litt skremt av denne ''Canon/Nikon-krigen'' som stadig dukker opp i diskusjonsside. Siden jeg bruker begge merker, ble litt ''jumpy''.

:)K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu