Isdiamanter
Bildet inngår i albumet Vann og natt - . . . og litt hjelp av kunstig lys
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-05 10:46:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-01-05 10:50:55
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger606
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
ingeborg w.
Dette var vakkert, med de gylne refleksene i isen og veldig fine farger, god komp og fint format. Hvis jeg skal pirke vil jeg si at de tre helt lyse feltene på snøen oppe til høyre trekker en del av min oppmerksomhet.
Ole Walter S.
Hei Ann, det første jeg tenker når jeg ser dette bildet er; har hun vært i lomma, lysakerelva eller er det hagaelva, ikke så viktig kanskje, men det forteller meg ihvertfall at isfotoforholdene er bra.
Bildet: et velkjent motiv som i mine øyne er formidlet på en fin og litt anerledes måte. Anerledes fordi det er i ''panorama''-format og ikke så tett på som man ofte ser. Det jeg henger meg opp i er faktisk ikke så mye isen, men refleksene og roen du har fått på vannet mellom iskrystallene, herlig. Isen får ikke så mye oppmerksomhet fra meg, litt rart kanskje, men det er mest fordi den ikke er skarp og det bør den være i mine øyne. Hvorvidt uskarpheten skyldes bevegelse, stor blender, eller noe annet, vet jeg ikke, men du har sikkert et bilde til (ferdig oppskarpet) liggende på lur. Eller har du spart det til møtet i AKK 10.1.? (he he)

Ole Walter
John S.
Dette bilde gjorde meg glad. Jeg ha ingen kommentarer utover det. Topp.
Espen A. I.
Nydelig dette Ann! Flott lys som gjør det hele svært vakkert. Flott lukkertid synes jeg også.

mvh espen
Marion N.
Her var det ei flott og kald stemning! Undrast litt på kva som er lyskilde til det flotte lyset..... Blir ikkje heilt fortruleg med bakgrunnen heilt i toppen, dei lyse snøflekkane(?) på elvebredden forstyrrer litt.

Mvh Marion
ingebjørg fyrileiv g.
Hei Ann. God leveranse av et spennende bilde!
Fine linjer, reflekser og is. Svært passende format.

hilsen ingebjørg
Ann F.
Takk for kommentarer.
Bildet er et gammelt, gjennfunnet ved rydding i bildearkivet på PC'en.
Det er et 1:1 utsnitt av bakerste del av et bilde med 300 mm, så egentlig er jeg fornøyd med skarpheten som den er ut fra de kriterier. Ikke er objektivet historiens mest skarptegnende, heller.

Lyskilden er lamper med gyldent lys som står langs elvebredden, fotografert mens det ennu var litt blåskjær igjen i himmelen før det ble helt mørkt.
Og jeg skulle gjerne snakka til den som satte spor i sneen i motivet mitt der oppe t.h.!
:-D

Mvh Ann
Stine J.
Hei Ann,

Vakkert is/vannmotiv. Komposisjonen sitter som et skudd og lyset er nydelig. Eneste aberet er sporene i snøen oppe til høyre som lyser litt vel mye opp.

mvh Stine
Jan O Ø.
Hei. Naturens egne diamanter. Fint lys i isen som jeg regner med er kunstig uten at det er negativt. Lavt standpunkt hever også bildet synes jeg. Mulig bildet kunne vært beskjært litt i toppen og i høyre kant uten at det hadde gjort noe. Liker det godt.
Mvh Jan O.
Jan Frode A.
Rett og slett nydelig. Farger og linjer som brytes gir liv i bildeflata. Isen ser ut til å sveve over vannflata.
Flott plassering i bildeflata, men kunne allikevel kanskje vært beskåret litt på høyresiden siden 'snøhaugen' ser litt brutal ut.

mvh Jan Frode
Magnar B.
Syns dette var flott! Kombinasjonen av gyllent glitter og blågrøne tonar er lekker. Tippar du har forsterka glitteret m å skarpa opp bildet… god løysing som fungerer godt visuelt og gir bildet eit anna uttrykk som er spennande og som ikkje krev topp skarphet. bra!
Ann F.
Takk også til dere siste.

Det er mulig at en beskjæring fra høyre kan gjøres uten at det går utover linjene i isen og glitteret. V2 er lagt inn som et forsøk på det.

Mvh Ann
Gro K.
Faktisk så liker jeg det med fotspor best. Om du ikke hadde sagt at det er fotspor, ville jeg aldri ha gjettet det. For meg liver det bare opp litt i en hvit flate, gir den litt struktur. Versjon 2 har du masket for å fjerne noe som absolutt må være der, ellers blir det for snaut. 3ern har du jobbet med, helt unødvendig, Ann.Behold versjon 1.
Hilsen Gro.
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble svært bra, et av de beste jeg har sett innen denne sjangeren. Nydelig lysspill og fargetoner, og så har du fått frem den briljansen i isen som gjør slike bilder fine å se på. Synes også du får frem bølgene i vannet på en fin måte. Gjør bildet veldig annerledes enn dersom alt vannet hadde vært blurret og matt og lite lysreflekterende. Liker best v2 med litt mindre snø, slik som jeg også kommenterte på ditt forrige bilde.

Torbjørn
Eyvind R.
Ganske enkelt (og) nydelig. Her sitter fargene, skarphet, bevegelse og reflekser som et skudd.. Versjon 1 for meg..

Mvh Eyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu