Norske alper
Bildet spenner nesten 200 grader.
Utstyr
  • Canon T70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt kamera. Satt sammen manuelt og på øyemål, noe man kan se av de skarpe skillene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_16993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ishi K.

Bra fotomontasje. mvh K.
Atle P.

Takker.

Om været og planene holder blir det en ny versjon til neste sommer. Kommer nok til å løpe opp og ned i fjæra med stativ og 17mm vidvinkellinse for å treffe rette lysforhold, så får vi se.

Heidi-Beate L.

Tror du får til overgangene bedre hvis du jobber litt mere med dem. Nå er det alt for tydlig hvor dem er. Bruk kopierings stemplet. Dette blir nok bra hvis du gjør det. H-BS
Carsten A.

Bra forsøk. Det beste er nok å sette av ca. 20 prosent av bildebredden til en ''overgangsone'' (fordrer atskillig flere opptak). Dermed blir bla. ikke en eventuell vignettering særlig framtredende, og en kan lettere få områdene til å gli over i hverandre under monteringen. Her kan det se ut som eksponeringen ikke har vært ens over det hele, samme eksponering i alle vinkler er også viktig.
MVH CA
Henry L.

Elsker panorama bilder. Er svært forsiktige med å ta dem selv, nettopp pågrunn av at montering kan være vanskelig.

Nå finnes det en del programvare som hjelper oss i denne prossessen, og enkelte av dem er svært gode. Jeg har f.eks. brukt ''photostitch'' fra Canon, og vært mye fornøyd med det.

Det som ofte blir gjort feil i sammenheng med panorama, derimot, er at man bruker kamera med auto funksjoner. Dette gjør at hvert snitt får forskjellige fargetoner, og gjør at man lett kan se ''sømmene.''

Nå er det ikke det som har skjedd hos deg, men kanskje om du prøver å ta bildene inn i et slikt program - eller som andre forslo .. jobber litt i Photoshop (eller lignende program,) kan du få et perfekt panorama.
Jan R O.

hei
ser du har vært i fjæra i nordmannvik. har selv tenkt å ta noen bilder og montere de sammen og skrive de ut i panoramaformat på epson2100. er visst best å bruke et program for å skøyte de sammen, må forske litt på det. forøvrig fint bilde, men litt dumt at fjæra ble kuttet nede i midten. man får jo sommerlengsel av slike bilder! artig at du har kalenderen. tror helt sikkert at noen av bildene fra turen min langs veien vil bli brukt i 2005-kalenderen.
hilsen jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu